Κόσμος

Απίστευτη δήλωση δικαστή: «Οι παιδόφιλοι να είναι αποδεκτοί από την κοινωνία»!

Δικαστής προκάλεσε την κοινή γνώμη καθώς υποστήριξε ότι η αιμομιξία και η παιδοφιλία δεν μπορεί πλέον να θεωρείται ταμπού – ακριβώς όπως οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις οι οποίες είναι πλέον αποδεκτές σε σχέση με τη δεκαετία του 1950 και του ’60.

Ο επαρχιακός δικαστής της Αυστραλίας, Garry Neilson, μαγνητοφωνήθηκε να λέει ότι η σεξουαλική επαφή μεταξύ ενηλίκων και παιδιών ή αδελφών δεν μπορεί πλέον να θεωρούνται από την κοινωνία ως κάτι το «αφύσικο» ή «ταμπού».

«Ακριβώς όπως οι σχέσεις του ιδίου φύλου θεωρούνταν κάποτε κοινωνικά απαράδεκτες, ένας δικαστής θα μπορούσε να βρει τίποτα το παράξενο στη σχέση μεταξύ ενός αδελφού με την αδελφή του, αν εκείνη είχε ωριμάσει σεξουαλικά, είχε σεξουαλικές επαφές με άλλους άνδρες, και ήταν διαθέσιμη, δηλαδή δεν είχε σχέση με κάποιον άλλο», είπε, όπως αναφέρεται στο Αυστριακό μέσο Fairfax Media.

Μάλιστα ο Neilson ανέφερε ότι ο κύριος λόγος για τον οποίο η αιμομιξία εξακολουθεί να αποτελεί έγκλημα είναι το υψηλό κίνδυνο γέννησης παιδιών με γενετικές ανωμαλίες.

«Αλλά ακόμα και αυτό μπορεί να ξεπεραστεί καθώς υπάρχει η ευκολία της αντισύλληψης και άμεση πρόσβαση στην άμβλωση», πρόσθεσε.

Αυτά τα σχόλια τα έκανε τον Απρίλιο, στην υπόθεση ενός 58χρονου που βίασε επανειλημμένα την μικρότερη αδελφή του το 1981 στο δυτικό Σίδνεϊ.

Ο άνδρας κρίθηκε ένοχος για την σεξουαλική επίθεση εναντίον της αδελφής του, όταν ήταν 10 ή 11 ετών, το 1973 ή το 1974, αλλά αθωώθηκε για το ότι το 1981, όταν η αδελφή του ήταν 18 και εκείνος 26ετών.

Ακόμη ο δικαστής έδωσε ελαφρότερη ποινή σε 55χρονο βιαστή, επειδή δεν εκσπερματώνουν μέσα στην νεαρή ανιψιά του ή δεν της συμπεριφέρθηκε με βίαιο τρόπο. « Ήταν 15 και 16ετών, όταν βιάστηκε το 2007 και το 2008.

Ο Jed Horne, υπεύθυνος του σχεδίου της Νέας Νότιας Ουαλίας για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, είπε: «Όχι μόνο γίνεται με άκρως προσβλητικό τρόπο σύγκριση ανάμεσα στο να είναι κάποιος γκέι με τα σεξουαλικά αδικήματα, αλλά είναι μια προσβολή για τα μέλη της κοινότητας που έχουν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση στη ζωή τους».

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa