Παρασκηνιακά

Οι πρώτες φωτογραφίες από το ταξίδι του Ψινάκη με αερόστατο! (ΦΩΤΟ)

Ψινάκης

Έναν… πρωτότυπο τρόπο βρήκε ο Ηλίας Ψινάκης για να ταξιδέψει από το Μαραθώνα στη Θεσσαλονίκη. Και αυτός δεν είναι άλλος από το αερόστατο!

Όπως είχε προαναγγείλει πριν μερικές ημέρες, χωρίς να τον πάρουν πολλοί στα σοβαρά, ετοίμασε τα πάντα για το μεγάλο ταξίδι το οποίο, αν ο καιρός το επιτρέψει, θα ξεκινήσει σήμερα.

Από το πρωί ο Ηλίας Ψινάκης και οι πιλότοι του αερόστατου έχουν προσπαθήσει τέσσερις φορές να απογειωθούν, χωρίς, όμως, επιτυχία, καθώς ο αέρας είναι αντίθετος. Τελικά αποφάσισαν να αλλάξουν τοποθεσία και να προσπαθήσουν την απογείωση από άλλο σημείο της περιοχής.

Σκοπός του εκκεντρικού δημάρχου Μαραθώνα είναι να φθάσει στη Θεσσαλονίκη και να προσγειωθεί δίπλα στον Λευκό Πύργο. Παράλληλα, προσκαλεί τους Θεσσαλονικείς και τα ΜΜΕ της πόλης να παρευρεθούν στην προσεδάφιση του.

Σκοπός του είναι να παραστεί στην Τελετή Υπογραφής Πρωτοκόλλου Συνεργασίας, για τους Δήμους, τις Περιφέρειες και Πολιτιστικούς Φορείς της Βορείου Ελλάδας, με σκοπό την Ίδρυση «Αμφικτυονίας Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων».

psinakis

balloon2

 

 

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa