Αθλητικά

Ολαϊτάν: Είμαι όλo και καλύτερα, σύντομα θα βγω! Σας ευχαριστώ όλους!

Ολαϊτάν

Ο Μάικλ Ολαϊτάν μίλησε ξανά στα ΜΜΕ της Νιγηρίας στέλνοντας το δικό του αισιόδοξο μήνυμα. Τι μεταδίδουν από την χώρα του για την συνεργασία της Ομοσπονδίας Νιγηρίας-Ολυμπιακού.

Πλησιάζει η στιγμή που ο Ολαϊτάν θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και ενώ η κατάστασή του πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. «Είμαι όλο και καλύτερα και σύντομα θα βγω από το νοσοκομείο με την χάρη και την ευλογία του Θεού. Ευχαριστώ πολύ όλον τον κόσμο αλλά και τους Νιγηριανούς για την αγάπη τους, το ενδιαφέρον τους και τις ευχές τους και ελπίζω να συνεχίσουν να προσεύχονται για μένα. Σας ευχαριστώ θερμά όλους και για τις ευχές και για τις προσευχές σας», τόνισε ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού.

Στο μεταξύ ΜΜΕ στη Νιγηρία επισημαίνουν πως υπάρχει τις τελευταίες ημέρες εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα στην Ομοσπονδία της χώρας και το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού που περνάει από… κόσκινο όλες τις εξετάσεις και το ιατρικό παρελθόν του παίκτη. Η Π.Ο. της Νιγηρίας αποδέχθηκε το αίτημα της πειραϊκής ΠΑΕ για να δώσει όλο το ιατρικό μητρώο του ποδοσφαιριστή, ευχόμενη μάλιστα ό,τι καλύτερο για εκείνον.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa