Πολιτική

Οργή Πάγκαλου για τις μαντίλες της Περιστέρας: Άλλαζε νικάμπ για να δείξει πως είναι επαναστάτρια; Δεν ντρεπόμαστε λιγάκι…

Τη συχνή αλλαγή του χρώματος στις μαντίλες που φόρεσε η Περιστέρα Μπαζιάνα στη διάρκεια της επίσημης επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στο Ιράν σχολίασε ενοχλημένος ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Όπως αποτυπώθηκε στις φωτογραφίες, η σύζυγος του πρωθυπουργού φόρεσε τρεις μαντίλες διαφορετικού χρώματος – μια μπλε, μια κόκκινη και μια λιλά.

Ο πρώην υπουργός μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM υποστήριξε ότι δεν έπρεπε να πάει στο Ιράν αντιπαραβάλλοντας το παράδειγμα της δικής του συζύγου. «Η γυναίκα δεν έπρεπε να πάει. Εμένα η γυναίκα μου δεν ήρθε στην Τεχεράνη όταν πήγα, γιατί δεν ήθελε να της μεταχειριστούν οι Ιρανοί όπως μεταχειρίζονται τις δικές τους γυναίκες. Γιατί είχε μια αντίληψη για τον ρόλο των γυναικών και για τη θέση τους στην κοινωνία».

Αυτό που προκάλεσε περισσότερο την οργή του ήταν η συχνή αλλαγή της μαντίλας. «Λοιπόν και εφόσον πήγε, εν πάση περιπτώσει, ας βάλει μαύρο όπως όλες οι Ιρανές και να τελειώνει η ιστορία. Τι είναι τα μωβ και τα κόκκινα; Για να δείξουμε ότι είμαστε επαναστάτες και κάπου κρατάμε και μια πισινή; Σαν δε ντρεπόμαστε λιγάκι, μου φαίνεται!» ανέφερε.

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa