Αθλητικά

Ορίστηκε ημερομηνία για τις εκλογές της ΕΠΟ, ξανά στα Χανιά

Μέσα σε τεταμένο κλίμα αποφασίστηκε η ημερομηνία των εκλογών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, αφού ο Γιώργος Γκιρτζίκης αποχαιρέτησε εν μέσω… «μαυροπουκαμισάδων», όπως αποκάλεσε τους δεκάδες σεκιούριτι, που βρίσκονταν εκεί για να αποτρέψουν μια επανάληψη όσων έγιναν στην κλήρωση της Football League λίγες ημέρες πριν.

Ακόμα, ακολούθησε ένα… καθυστερημένο τηλεφώνημα-φάρσα για βόμβα, όμως η συνεδρίαση είχε ολοκληρωθεί και όλοι είχαν αποχωρήσει.

Αυτό που έχει σημασία είναι ο ορισμός της ημερομηνίας των εκλογών, την 26ης Οκτωβρίου, στην Γεωργιούπολη Χανίων, αντί για την 1η του μήνα που είχε οριστεί αρχικά.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

α. εγκρίθηκε ο Κώδικας Αρχαιρεσιών της ΕΠΟ.

β. Συνεκλήθη η Γενική Συνέλευση των Ενώσεων- μελών της ΕΠΟ για την εκλογή της Εκλογικής της Επιτροπής του άρθρου 58 του Καταστατικού για τις 14 Οκτωβρίου σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης.

γ. Συνεκλήθη η Ειδική Εκλογική Συνέλευση των Ενώσεων- μελών της ΕΠΟ για την Εκλογή Προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, τακτικών και αναπληρωματικών μελών της Ε.Ε. της ΕΠΟ και Προέδρου, Αναπληρωτή Προέδρου και τακτικών και αναπληρωματικών μελών Επιτροπής Ελέγχου και Συμμόρφωσης, για τις 26 Οκτωβρίου σε ξενοδοχείο της Γεωργιούπολης Χανίων.

δ. Επίσης αναπληρώθηκαν οι παραιτηθέντες Πρόεδροι Επιτροπών της ΕΠΟ. Στην ΚΕΔ/ΕΠΟ τοποθετήθηκε ο κ. Χρήστος Καραβασίλης, στην Επιτροπή των Μικτών Ομάδων των Ενώσεων κ. Κώστας Μαρίνος- Ξανθός, στην Επιτροπή του Γυναικείου Ποδοσφαίρου ο κ. Ιωάννης Παππάς, στην Επιτροπή των Εθνικών Ομάδων ο κ. Αντώνης Παπαπετρίδης ως Αναπληρωτής Πρόεδρος και στην Νομική Επιτροπή ως Πρόεδρος ο κ. Μιχάλης Τσιχριτζής και ως Αναπληρωτής Πρόεδρος ο κ. Δαμιανός Γαβριηλίδης.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa