Κόσμος

Παιδί 7 ετών με στολή της Κου Κλουξ Κλαν στο Χάλογουιν

Κου Κλουξ Κλαν

Έντονες αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία της Βιρτζινία των ΗΠΑ, έχει προκαλέσει η φορεσιά που διάλεξε η μητέρα ενός 7χρονου παιδιού για το φετινό Χάλογουιν.

Το μικρό παιδί φόρεσε την γνωστή άσπρη κουκούλα της ρατσιστικής οργάνωσης Κου Κλουξ Κλαν και πήγαινε από πόρτα σε πόρτα, καθώς όπως ορίζει η παράδοση, τα παιδιά μεταμφιεσμένα πηγαίνουν στα σπίτια για να δεχθούν «φιλέματα».

Πάντως, η (ο θεός να την κάνει) μητέρα, Τζέσικα Μπλέικ, υπεραμύνθηκε της επιλογής της και μιλώντας στον τοπικό ραδιοτηλεοπτικό σταθμό WHSV, ανέφερε πως «αυτή η φορεσιά είναι ήταν μια οικογενειακή παράδοση και τα αδέλφια μου την είχαν φορέσει κατά το παρελθόν».

Ακόμη, τονίζει πως είχε προειδοποιήσει το παιδί της ότι θα του πουν διάφορα «κακά πράγματα» εξαιτίας της ενδυμασίας που φορούσε.

Το ίδιο το παιδί φέρεται να δήλωσε στο WHSV ότι «αισθάνθηκε άνετα» με τη στολή της Κου Κλουξ Κλαν, ενώ η μητέρα του σχεδιάζει να την ξαναφορέσει ο γιος της, ακόμη και αν η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών έχουν ενοχληθεί από αυτήν την επιλογή.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

   

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa