Πολιτική

Παπαδημούλης: Η νέα κυβέρνηση καλείται να φέρει αποτέλεσμα

Δημήτρης Παπαδημούλης

Τα κεφάλια μέσα, αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει δύο 24ωρα μετά τις εκλογές ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

Ο κ. Παπαδημούλης τόνισε ότι η χώρα δεν έχει το περιθώριο να περιμένει και ότι «η νέα κυβέρνηση Τσίπρα με έναν ΣΥΡΙΖΑ πολύ πιο συνεκτικό, πολύ πιο ενωμένο και έναν Τσίπρα πολύ σίγουρο, πολύ πιο γειωμένο και προσγειωμένο καλείται να φέρει αποτέλεσμα».

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδημούλη για να το πετύχει αυτό η κυβέρνηση πρέπει να δουλέψει σκληρά για να ολοκληρωθεί με τα προσδοκώμενη αποτελέσματα η πρώτη αξιολόγηση.

Σχετικά με τον καθορισμό του νέου κυβερνητικού σχήματος επισήμανε ότι χρειάζεται «προσοχή στις επιλογές προσώπων στα κρίσιμα πόστα, γιατί στην προηγούμενη περίοδο έγιναν λάθη», αλλά και «πολύ πιο αποφασιστικό μάνατζμεντ της κυβέρνησης και συλλογικότητα στο κόμμα».

«Πρέπει να φτιάξουμε μια κυβέρνηση όπου οι υπουργοί πρέπει να δουλεύουν περισσότερο και να μιλούν λιγότερο στα κανάλια», σημείωσε χαρακτηριστικά, ενώ για το κόμμα είπε, εν όψει και του συνεδρίου, ότι θα δημιουργηθεί ένας ΣΥΡΙΖΑ «πραγματικά ενιαίος, δημοκρατικός, συλλογικός, όχι ομαδοποιήσεις, όχι μαγαζάκια, όχι κόμμα μέσα στο κόμμα».

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa