Πολιτική

Παππάς: «Εδώ ο κόσμος καίγεται…»

Νίκος Παππάς

«Εδώ ο κόσμος καίγεται…», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για τις εκτιμήσεις του αναφορικά με το αποτέλεσμα της σημερινής κρίσιμης πολιτικά ψηφοφορίας, προσερχόμενος στην συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας.

Να σημειωθεί ότι από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να ξεκινήσει η συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας τα μέλη της οποία θα κληθούν να τοποθετηθούν και να γνωμοδοτήσουν για τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ.

Το ενδιαφέρον όμως εστιάζεται στην στάση που θα κρατήσουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καθώς αρκετοί έχουν εκφράσει ανοικτά την διαφωνία τους με την επιλογή του κ. Λάμπη Ταγματάρχη ως διευθύνοντα συμβούλου.

Μάλιστα, η  κα. Κωνσταντοπούλου είχε το περασμένο Σαββατοκύριακο κατά τις εργασίες της κεντρικής επιτροπής του κυβερνητικού κόμματος ανοικτή σύγκρουση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα τόσο για το θέμα της ΕΡΤ όσο και για την διαπραγματευτική τακτική.

Επίσης, εκτός της κ. Κωνσταντοπούλου ισχυρές διαφωνίες φαίνεται να εκφράζουν για τον κ. Ταγματάρχη η κα. Ραχήλ Μακρή και ο κ. Θανάσης Πετράκος.

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER