Πολιτική

Παππάς: Μας έριξαν από μέσα- Λεουτσάκος: Παραμύθια …

«Η κυβέρνηση ανετράπη εκ των έσω» δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, επιρρίπτοντας τις ευθύνες για την διάσπαση του κόμματος στην Αριστερή Πλατφόρμα.

Μάλιστα, μιλώντας στο κανάλι SBC, τόνισε χαρακτηριστικά ότι αντίπαλος της κυβέρνησης δεν ήταν μόνο το παλαιό πολιτικό σύστημα, αλλά και η εσωκομματική αντιπολίτευση.

Ο κ. Παππάς έκανε λόγο και για οικονομικά συμφέροντα που δυσαρεστήθηκαν με τις επιλογές της κυβέρνησης και κυρίως για κέντρα έξω από τη χώρα, τα οποία θα επιθυμούσαν να δείξουν σε όλους τους ευρωπαϊκούς λαούς, τι σημαίνει η επιλογή μιας αριστερής κυβέρνησης.

Ακόμη, αναφερόμενος στις επερχόμενες κάλπες, επισήμανε ότι οι πολίτες θα πρέπει να αποφασίσουν εάν στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης θα κάτσει ο Αλέξης Τσίπρας ή κάποιος άλλος.

Από την πλευρά του ο βουλευτής της Λαϊκής Ενότητας, Στάθης Λεουτσάκος, υπερασπίστηκε το κύμα φυγής από το ΣΥΡΙΖΑ, ενώ χαρακτήρισε την προσφυγή στις κάλπες ως προσπάθεια από τον Τσίπρα να προλάβει τη φθορά του.

Μιλώντας στο ΣΚΑΙ, τόνισε πως «δεν ρίξαμε εμείς την κυβέρνηση, είναι παραμύθι, έπεσε λόγω των κακών επιλογών της» εκτιμώντας ότι «πάμε άμεσα σε εκλογές, ώστε ο κόσμος να μην καταλάβει πλήρως τις καταστροφικές συνέπειες του μνημονίου».

Σχετικά με το κύμα φυγής βουλευτών από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Λεουτσάκος επισήμανε ότι «όσοι φεύγουν είναι ευπρόσδεκτοι στη Λαϊκή Ενότητα»

«Εμείς θα εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας, προκειμένου να ανακουφίσουμε τον ελληνικό λαό» σημείωσε χαρακτηριστικά, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο, ότι το νόμισμα δεν είναι αυτοσκοπός.

 

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER