Κοινωνία

Παράταση λίγων ημερών για τα τέλη κυκλοφορίας

Παραμονή πρωτοχρονιάς και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης, «δίνει χρόνο» στους πολίτες. Και αυτό διότι ο Τρύφων Αλεξιάδης ανακοίνωσε παράταση λίγων ημερών στην προθεσμία πληρωμής των τελών κυκλοφορίας, παρά το ότι τις τελευταίες ημέρες η πληροφορία αυτή δεν επιβεβαιωνόταν.

Δήλωσε συγκεκριμένα: «Τα δεδομένα που είχαμε μέχρι και την Τρίτη, γιατί δεν έχουμε ένα αυτόματο σύστημα ώστε να έχουμε εικόνα κάθε απόγευμα για το τι γίνεται, είναι ότι είχαν πληρώσει περίπου 4,5 εκατομμύρια οχήματα. Υπολειπόταν περίπου 800.000 χιλιάδες μέχρι τα 5,3 εκατομμύρια. Άρα το νούμερο είναι μεγάλο, θα δούμε το έγινε και τη χθεσινή μέρα, θα ληφθεί η απόφαση σήμερα, αλλά αυτό που οδηγούμαστε είναι σε μία παράταση λίγων ημερών».

«Θα βγει σήμερα η απόφαση, θα δούμε ακριβώς τα δεδομένα, θα δώσουμε μια παράταση λίγων ημερών για να καλυφθούν και οι υπόλοιπες κατηγορίες που δεν έχουν πάρει τα σήματα», συνέχισε ο Τρύφωνας Αλεξιάδης, διευκρινίζοντας ωστόσο πως η παράταση αυτή δεν αφορά σε άλλες ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις όπως για παράδειγμα ο ΕΝΦΙΑ.

Δείτε τι δήλωσε ο Τρύφων Αλεξιάδης:

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER