Παρασκηνιακά

Παρουσία Παυλόπουλου και Καραμανλή η εκδήλωση για το βιβλίο Στυλιανίδη (ΦΩΤΟ)

Με την παρουσία του Προκόπη Παυλόπουλου αλλά και του Κώστα Καραμανλή πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για το βιβλίο , «Θράκη: Το επόμενο βήμα…», του πρώην υπουργού Ευριπίδη Στυλιανίδη, στη μεγάλη αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο συγγραφέας αν και αναφέρεται στην Θράκη εντούτοις τα πολιτικά ζητήματα που ανοίγει έχουν ευρύτερη πολιτική σημασία καθώς, κατά τον κ. Στυλιανίδη «μετά την κρίση που ξέσπασε το 2010 και τη μετεξέλιξη της τουρκικής παρεμβατικότητας στην κατεύθυνση της “πολιτικης συνδιοίκησης” στην περιοχή, διαμορφώνεται ένα νέο τοπίο που καθιστά πιο αναγκαία την οριζόντια συνεννόηση όλων των πολιτικών δυνάμεων».

Μάλιστα στο πάνελ των ομιλητών που παρουσιάσουν το βιβλίο του πρώην βουλευτή Ροδόπης της ΝΔ, θα είναι και ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.

Στην παρουσίαση του βιβλίου αν και υπήρξαν υψηλοί καλεσμένοι, «έλαμψαν δια της απουσίας τους» πρωτοκλασάτα… γαλάζια στελέχη της ΝΔ, κάτι το οποίο σχολιάστηκε ιδιαιτέρως στα πολιτικά «πηγαδάκια».

Στην εκδήλωση όμως παρευρίσκονται μεταξύ άλλων:

Oι Μητροπολίτες Ξάνθης και Ροδόπης, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης, ο Πέτρος Μολυβιάτης, ο Κώστας Αγοραστός, ο Βασίλης Λεβέντης,  ο Γιώργος Κατρούγκαλος, ο Δημήτρης Σιούφας, ο Μάρκος Μπόλαρης, ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο Τέρενς Κουίκ, Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Θεόδωρος Φορτσάκης, Πάνος Παναγιωτόπουλος, Γιάννης Μιχελάκης, ο Αργύρης Ντινόπουλος, Ευάγγελος Μπασιάκος, Κώστας Σκρέκας, Χρήστος Ζώης, Βασίλης Κικίλιας, Γιάννης Ανδριανός, Κώστας Μουσουρούλης, Άννα Καραμανλή, Χρήστος Σταικούρας, Αναστάσιος Δημοσχάκης, Κώστας Πυλαρινός, Φάνη Πετραλιά, Λέανδρος Ρακιντζής, Γιάννης Πλακιωτάκης, Μάριος Σαλμάς, Κώστας Κατσαφάδος, ο Γιάννης Κεφαλογιάννης και ο Δημήτρης Μελισσανίδης. 

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το paraskhnio.gr:

st-2

st-6

st-5

st-4

st-3

st-1

 

Σχολιάστε ...
Tags

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa