Κόσμος

Πάρτι 15χρονης μας φανερώνει την αλήθεια της κοινωνίας(BINTEO)

της Σταυρούλας Πεταλιού

Πέρασες και εσύ από την ηλικία των 15 και όταν έλεγες στους γονείς σου, ότι θες να αργήσεις, λίγο παραπάνω, σε κοιτούσαν με το βλέμμα, που κοιτούσε ο Hanibal τα θύματά του.

Όταν δε, τους μιλούσες για πάρτι έκαναν αμέτρητα σενάρια , ότι θα έρθουν να σου ρίξουν ναρκωτικά στο ποτό, για να σε αποπλανήσουν και άλλα τέτοια για να έχεις τα μάτια σου τετρακόσια όπως χαρακτηρίστηκα έλεγαν, εδώ που τα λέμε,  μόνο για εξωγήινους, δε σκαρφίστηκαν να σου πουν…

Κανείς όμως, δεν σου έριξε στο τέλος τίποτα και έτσι ήρεμα, κύλησαν τα χρόνια, εσύ καβάλησες ,επίσημα τα άντα και βάζεις μπροστά, για να αποκτήσεις, τη δική σου φαμίλια.

Όσο όμως, ο κόσμος προοδεύει, εσύ φωνάζεις, ξανά και ξανά ότι μόνο οι γονείς σου θα μπορούσαν να σώσουν τα παιδιά που έχουν ξεφύγει, τελείως.

Οι ηθικοί φραγμοί πήγαν περίπατο, όπως και οι θεσμοί αλλά και η αξιοπρέπεια. Και έτσι τα πάρτι που κάποτε ήταν πιο αθώα, μετατράπηκαν σε περίεργες εκδηλώσεις και απέκτησαν hardcore σκηνές, με πρωταγωνιστές, νεαρούς, εφήβους.

Στο ακόλουθο βίντεο θα δείτε πώς διασκεδάζουν πλέον τα νιάτα και αξίζει να γνωρίζετε, ότι αυτό το βίντεο το ανέβασε στο διαδίκτυο η δεκαπεντάχρονη κάτοχος αλλά και πρωταγωνίστρια, Kiara για να μας δείξει το πάρτι της!

Δείτε το βίντεο :

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa