Κοινωνία

Πελοπόννησος: Eκβίαζε 21χρονο με φωτογραφίες του μέσω social media

Σε απόγνωση βρέθηκε ένας 21χρονος, τον οποίο εκβίαζε μία 23χρονη Πολωνή, η οποία είχε στα χέρια της αποκαλυπτικές φωτογραφίες του. Οι δύο νέοι γνωρίστηκαν μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, με την κοπέλα να του αποσπά προσωπικό φωτογραφικό υλικό και να τον απειλεί οτι θα τις δημοσιεύσει αν δεν της δώσει 10.000 ευρώ.

Η Πολωνή κατηγορείται για εκβίαση και κατ’ εξακολούθηση παραβίαση της νομοθεσίας για τα προσωπικά δεδομένα, ο νεαρός κατήγγειλε ότι το άτομο αυτό δημοσίευσε το επίμαχο φωτογραφικό υλικό σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης και σε οικείους του, μέσω εφαρμογής αποστολής προσωπικών μηνυμάτων της προαναφερόμενης ιστοσελίδας.

Από την αστυνομική διαδικτυακή έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκαν τα επίμαχα ηλεκτρονικά ίχνη και ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή της 23χρονης. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην κατοικία της, σε περιοχή της Πελοποννήσου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές και tablet, τα οποία θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για εργαστηριακές εξετάσεις. Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

 

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa