Κοινωνία

Περισσότερες από 4.500 προσλήψεις στο Δημόσιο στις αρχές του ’14

προσλήψεις

Προσλήψεις 4.540 εποχικών και μόνιμων υπαλλήλων αναμένονται στις αρχές του 2014, σε πληθώρα κλάδων του Δημοσίου, όπως δημοσιεύεται στον Ελεύθερο Τύπο. Πιο συγκεκριμένα, προσλήψεις αναμένεται να πραγματοποιηθούν σε παιδικούς σταθμούς, νοσοκομεία και μουσεία έως και δήμους, εφορίες και Λιμενικό Σώμα.

Αναλυτικά, μέσα στο 2014 θα γίνουν 1.500 προσλήψεις οδηγών, εργατών και χειριστών μηχανημάτων σε υπηρεσίες καθαριότητας και ηλεκτροδότησης των δήμων, αλλά και 1.000 προσλήψεις μόνιμων ελεγκτών σε εφορίες. Οι τελευταίες αφορούν σε θέσεις 1.000 νέες θέσεις στην γραμματεία Εσόδων και στις εφορίες μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2014 μετά από αίτημα του υπουργείου Οικονομικών για την ενίσχυση του ελέγχου των εσόδων του Δημοσίου. Οι θέσεις αυτές πρόκειται να καλυφθούν μέσω επιτυχόντων των προηγούμενων διαγωνισμών του ΑΣΕΠ αλλά υπάρχει η πιθανότητα να πραγματοποιηθεί και νέος διαγωνισμός από το Υπουργείο.

Την ίδια στιγμή, αναμένεται να ανοίξουν 650 θέσεις τους πρώτους μήνες του 2014 σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους ώστε να καλυφθούν ανάγκες των Υπηρεσιών του υπουργείου Πολιτισμού, των Περιφερειακών και Ειδικών Περιφερειακών Υπηρεσιών της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς αλλά και των Εφορειών Προϊστορικών, Κλασικών και Βυζαντινών Αρχαιοτήτων. Οι προσλήψεις θα γίνουν μέσω ΑΣΕΠ ενώ το νέο προσωπικό θα καλύψει θέσεις όπως φύλακες αρχαιολογικών χώρων, συντηρητές, αρχαιολόγοι, μηχανικοί κ.α.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

 


 


Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa