Πολιτική

Πετράκος: Αρνούμαι να πω «Ναι»

Θανάσης Πετράκος

«Ζούμε για δεύτερη Τετάρτη έναν δεύτερο εφιάλτη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος, κατά την κοινή συνεδρίαση των επιτροπών για το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα που αφορούν και στον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας.

Επιπλέον, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε ότι: «Ο εφιάλτης αυτός όμως πρέπει να τελειώσει και πρέπει να τελειώσει τώρα. Δεν έχουμε δικαίωμα να δίνουμε επιχειρήματα σε αυτούς οι οποίοι οδήγησαν τη χώρα και το λαό στη χρεοκοπία. Δεν έχουμε δικαίωμα να χρησιμοποιούμε ούτε υπό πίεση, τα ίδια επιχειρήματα ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Δεν έχουμε δικαίωμα να συνεχίσουμε έτσι. Έχουμε υποχρέωση να σταματήσουμε τον εφιάλτη όλων μας και όλων των μελών του ΣΥΡΙΖΑ».

Μεταξύ άλλων, ο βουλευτής επισήμανε ότι: «Αρνούμαι να δεχθώ ότι στην πολιτική και την κοινωνία υπάρχουν μονόδρομοι. Αρνούμαι. Είχαμε εξουσιοδότηση να ακυρώσουμε τις μνημονιακές ρυθμίσεις. Έχουμε την υποχρέωση να μην υπογράψουμε τρίτο μνημόνιο. Όλοι οι σοβαροί οικονομολόγοι λένε ότι με αυτήν την πολιτική το Grexit θα έρθει σίγουρα και τότε θα μας έχουν πάρει και την δημόσια περιουσία».

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER