Πολιτική

Πετράκος: Η Ελλάδα είναι ήδη κατεστραμμένη

Θανάσης Πετράκος

Θετικός σε μια συμφωνία με τους δανειστές εμφανίστηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Πετράκος, αρκεί αυτή να είναι ταυτόσημη και με τις βασικές πολιτικές του κόμματος.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στο MEGA: «Εργαζόμαστε να υπάρξει μια συμφωνία αμοιβαία επωφελής. Θέλουμε να υπάρξει συμφωνία γιατί αυτό συμφέρει όλες τις πλευρές αλλά δεν είμαστε διατεθειμένοι για οποιαδήποτε συμφωνία όπως τονίστηκε με την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Είμαστε υπέρ μιας συμφωνίας η οποία θα βγάζει την χώρα από την κρίση, η οποία θα ανοίγει δρόμους για να υπάρξει επιτέλους μια οικονομική ανάκαμψη. Άρα ναι σε συμφωνία, όχι σε οποιαδήποτε συμφωνία».

Παράλληλα, αναφορικά με τη δόση της 5ης Ιουνίου στο ΔΝΤ ο κ. Πετράκος υποστήριξε: «Απ΄ό,τι είδατε μόνο με την απειλή της μη πληρωμής της δόσης της 5ης Ιουνίου άρχισαν να τρέχουν όλοι. Οι μεν Ηνωμένες Πολιτείες να λένε στο ΔΝΤ ‘δεν τρέχει και τίποτε ρε παιδί μου. Μην το κάνετε θέμα’. Ενώ διάφορα παπαγαλάκια εγχώρια μιλούσαν ότι έρχεται η καταστροφή αν δεν πληρωθεί μία δόση, θα καταστραφεί η Ελλάδα. Η Ελλάδα δεν πρόκειται να καταστραφεί γιατί είναι ήδη κατεστραμμένη. Η Ελλάδα το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να ανακάμψει ή να μην ανακάμψει».

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER