Κόσμος

Πήγε για εγχείρηση στα νεφρά και βγήκε ευνούχος!

Ανδρικό μόριο

Σοκαρισμένος είναι ένας 55χρονος πρώην στρατιωτικός, ο οποίος αναγκάστηκε να υποβληθεί σε εγχείρηση αφαίρεσης πέους ενώ είχε νοσηλευτεί με σκοπό μια εγχείρηση στα νεφρά του! Ο 55χρονος Κόστιτσα Μαρολεάνου από την Ρουμανία, κατηγορεί το νοσοκομείο για αμέλεια κατά την πρώτη χειρουργική επέμβαση που οδήγησε στο αναπόφευκτο και έχει προχωρήσει μάλιστα σε μήνυση προς αυτό.

Μετά την εγχείρηση στα νεφρά, όπως υποστηρίζει, το μόριό του μολύνθηκε και μελάνιασε και χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε εντατική θεραπεία για 10 μέρες. Μετά από κει αναγκάστηκε να μεταφερθεί στο στρατιωτικό νοσοκομείο του Βουκουρεστίου. Μέχρι τότε «είχε γίνει μαύρο από το μελάνιασμα και είχαν νεκρώσει τα περισσότερα κύτταρα του δέρματος» με αποτέλεσμα να προβεί στην επέμβαση για αφαίρεση του πέους του.

«Κόπηκε εντελώς. Πλέον κάνω την ανάγκη μου, από μια οπή, μεταξύ του πρωκτού και των όρχεών μου. Πλέον είμαι σαν γυναίκα!» λέει καταρρακωμένος ο 55χρονος στα τοπικά μέσα. Θεωρώντας πλέον, ότι η όλη κατάσταση οφείλεται στην κακή δουλειά των γιατρών, στην αρχική επέμβαση στα νεφρά του, ο Μαρολεάνου ζητά το ποσό των 600.000 δολαρίων από το νοσοκομείο, σε μια προσπάθεια να ελαφρύνει ο πόνος του.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa