Παρασκηνιακά

«Πικάντικες» λεπτομέρειες για τη σεξουαλική ζωή του Άκη

Εκτός από τις «ζουμερές» αποκαλύψεις για τα ατελείωτα ταξίδια των μιζών σε πολιτικά γραφεία, σπίτια και τράπεζες του εξωτερικού, ο Νίκος Ζήγρας αποκαλύπτει και «πικάντικες» λεπτομέρειες από την σεξουαλική ζωή του Άκη, μιλώντας ακόμα και για στυτική δυσλειτουργία.

Ο κ. Ζήγρας λοιπόν, μας εξιστορεί στις σελίδες του βιβλίου του που κυκλοφόρησε  με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», πως «Ο φόρτος καθηκόντων του …άκη αυξάνεται συνεχώς, όπως και το βάρος της γυναίκας του, που πλέον ξεπερνά κάθε όριο. Δεν είναι εύκολο να πει κανείς πιο από τα δύο συντελεί περισσότερο στη στυτική δυσλειτουργία του …άκη. Αν λάβουμε  όμως υπ’ όψιν μας πως ο ανδρισμός θα ξαναθεριέψει πέντε χρόνια αργότερα χάρη στην Αντουανέτα, μάλλον είναι το βάρος της Άγκελας, που τον κατέστησε «ανήνορα» για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα».

Επίσης, στις σελίδες του βιβλίου του, ο Νίκος Ζήγρας αναφέρεται και στις «γκομενοδουλειές» του Άκη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως « Ο …άκης όμως έχει το θλιβερό, όπως θα αποδειχθεί, «προνόμιο» να μοιράζεται τις προσωπικές στιγμές και μυστικά του πρωθυπουργού Μίμη, τα δείπνα και τις εξόδους με γκόμενες, άσημες ή επώνυμες. Δεν αργεί να αναπτυχθεί μία έχθρα του …άκη με την οικογένεια του Μίμη. Δεν αργούν επίσης να αναπτυχθούν έχθρες και με άλλους υπουργούς, οι οποίοι βλέπουν  τις γκόμενές τους να καταλήγουν στον …άκη. Ο μόνος που δεν έχει πρόβλημα με τις «γκομενοδουλειές» του …άκη είναι ο Λόλας, αφού ο …άκης δεν του έχει κλέψει ούτε μία γκόμενα! Ο …άκης προσπαθεί με κάθε τρόπο να μιμιθεί τον αρχηγό του κόμματος Μίμη, ο οποίος γίνεται το πρότυπό του στις σχέσεις του με τις γυναίκες και το χρήμα».

Διαβάστε ακόμη: Ζήγρας: Το δρομολόγιο των μιζών πέρναγε και από το… Καστρί

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa