Παρασκηνιακά

Ποια είναι η Ευρυδίκη που θα γίνει η σκιά του Ολάντ; Ψηλή, ξανθιά και όμορφη!

Φρανσουά Ολάντ

Έχουν αρχίσει ήδη να γίνονται οι απαραίτητες… προετοιμασίες, καθώς λιγότερο από μια εβδομάδα έμεινε για την άφιξη του Γάλλου Προέδρου Φρανσουά Ολάντ στην Αθήνα.

Σύμφωνα με το Βηματοδότη, η Βουλή γέμισε με Γάλλους μυστικούς αστυνομικούς, μέλη της ασφάλειας του κ. Ολάντ οι οποίοι τσέκαραν τα πάντα, όπως από ποια είσοδο θα μπει ο πρόεδρος της Γαλλίας στη Βουλή, μέχρι το ποιοι θα κάθονται δίπλα του.

Μάλιστα, τα μέλη της ασφάλειας του επιθεώρησαν όλους τους χώρους του ελληνικού κοινοβουλίου στους οποίους θα περιηγηθεί ο Γάλλος πρόεδρος και συνεννοήθηκαν με τους Έλληνες συναδέλφους τους για όλες τις λεπτομέρειες.

Αναφορικά με το πρόσωπο της ελληνικής αστυνομίας που έχει αναλάβει γενικά καθήκοντα ασφαλείας του Γάλλου προέδρου είναι η ψηλή, ξανθιά και όμορφη υπαστυνόμος Ευρυδίκη Σ., η οποία μιλά άπταιστα γαλλικά.

Έλεγχοι φυσικά γίνονται σε κάθε άλλο μέρος της Αθήνας το οποίο θα επισκεφθεί ο Φρανσουά Ολάντ κατά την άφιξη του στην Αθήνα στις 21,22 και 23 Οκτωβρίου. Να σημειωθεί πάντως ότι κάθε φορά που επισκέπτεται Γάλλος πρόεδρος την Αθήνα γίνονται παρόμοιοι έλεγχοι και ανάλογα μέτρα ασφαλείας.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa