Παρασκηνιακά

Ποια κυβερνητικά στελέχη καρφώνει ο Κ. Μαρκόπουλος;

Κώστας Μαρκόπουλος

Της Άννας Καραβοκύρη

«Απασφάλισε» ο βουλευτής Εύβοιας, Κώστας Μαρκόπουλος και εξαπολύει βέλη προς κυβερνητικά στελέχη τα οποία επιδεικνύουν «προεκλογική» συμπεριφορά.

«Βλέπω βουλευτές και μέλη της κυβέρνησης να συμπεριφέρονται σαν να έχουμε σε λίγο εκλογές» δήλωσε ο ίδιος τονίζοντας ότι ορισμένοι υπουργοί κάνουν εξαγγελίες για ζητήματα για τα οποία ενδεχομένως σε λίγο να διαψευσθούν ή ότι ορισμένοι βουλευτές συμπεριφέρονται σαν να μην έχουν καταλάβει τι γίνεται στη χώρα και ποιος είναι ο υπέρτατος στόχος.

«Ο στόχος είναι η διαχείριση του χρέους και η μεγάλη συμφωνία για τις επόμενες δεκαετίες. Αντιθέτως κάποιοι πετάνε ρουκέτες για την χώρα, ανοίγοντας τον ασκό του Αιόλου για πολιτικές που δεν τις επιτρέπει αυτή την ώρα η οικονομία, άλλο η διόρθωση των αδικιών άλλο να μοιράζουμε πράγματα που δεν έχουμε. Όλα δείχνουν συμπεριφορές πως πάμε σε εκλογές, αλλά δεν πάμε σε εκλογές», δήλωσε ο ίδιος.

Από την επικίνδυνη εκλογολογία που επιχειρούν κάποιοι να ανοίξουν απέκλεισε τον υπουργό Δημήτρη Αβραμόπουλο, λέγοντας δεν πιστεύει ότι ο κ Αβραμόπουλος έβαλε συμβολή στην εκλογολογία.

«Είναι μεγάλος ο αγώνας που πρέπει να δώσουμε αλλά πρέπει να τον δώσουμε με όρους κοινωνίας. Δεν χρειάζεται ιδρυτικό συνέδριο η ΝΔ, διαφωνώ με τον κ Παναγιωτόπουλο. Δεν χρειάζεται συνεδριακή διαδικασία για να γυρίσει στην κοινωνική της βάση. Η Ν.Δ πρέπει απλά να αλλάξει το μείγμα της φορολογικής και οικονομικής πολιτικής για να ξανασυναντήσει εκείνες τις κοινωνικές ομάδες που έφυγαν. Καταλαβαίνω και αποδέχομαι ότι όλα αυτά έγιναν κάτω από την πίεση της εποχής και της μεγάλης κρίσης.

Το σέβομαι, το υπολήπτομαι και το αποδέχομαι. Τώρα όμως που βγαίνουμε από το μνημόνιο δεν πρέπει να μοιράζουμε υποσχέσεις αλλά να κάνουμε μικρές, σοβαρές και φανερές αλλαγές σ’ αυτή την πολιτική που θα φέρει την κοινωνία πάλι κοντά μας», εξήγησε ο βουλευτής Εύβοιας.

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa