Παρασκηνιακά

Πόλεμος ανακοινώσεων ΚΚΕ – Κ. Μαρκοπουλου

Κώστας Μαρκόπουλος

Σκληρή ήταν η απάντηση του βουλευτή Ευβοίας της ΝΔ, Κώστα Μαρκόπουλου στην ανακοίνωση που εξέδωσε το ΚΚΕ σχετικά με τις καταγγελίες του γαλάζιου βουλευτή για τον Διοικητή του Νοσοκομείου Χαλκίδας. « Το ΚΚΕ ενοχλήθηκε πολύ που ένας κυβερνητικός βουλευτής και μάλιστα δεξιός, του πήρε τα πρωτεία της αντίδρασης για το Νοσοκομείο της Χαλκίδας» τονίζει ο βουλευτής της ΝΔ επισημαίνοντας ότι υπερασπίζεται την αξιοπρέπεια εργαζομένων και ασθενών, κάνοντας το χρέος του και για αυτό δεν χρειάζεται να πάρει…άδεια από το ΚΚΕ!

Από την μεριά του το ΚΚΕ κατηγόρησε τον γαλάζιο βουλευτή ότι έχει θράσος καλώντας τον να ονοματίζει και όχι να αφήνει υπόνοιες συνδιαχείρησης στο Νοσοκομείο Χαλκίδας. “Θα πρέπει να ενημερώνεται αναλυτικά και με στοιχεία όσων αφορά το τι πράττει ο καθένας για τη «σιωπή και στήριξη μιας νοσηρής», όπως λέει, «κατάστασης», στο χώρο του νοσοκομείου. Ξεχνά ότι το Κ.Κ.Ε., εδώ και 25 χρόνια, ανεξάρτητα από το ποιος είναι ο καλύτερος διαχειριστής στο χώρο αυτό, κατήγγειλε μέσα από τις ερωτήσεις του στη Βουλή, είτε με ντόπιο βουλευτή, όταν είχε εκλεγμένο, είτε με την κοινοβουλευτική του ομάδα, την πλήρη και καθολική ιδιωτικοποίηση της Υγείας, που πραγματοποιήθηκε με μια σειρά αντιδραστικών νόμων και μέτρων, κάτω από τις εντολές της Ε.Ε. και των μονοπωλίων” δηλώνει το ΚΚΕ σε ανακοίνωση του.

Από την πλευρά του ο βουλευτής Ευβοίας της ΝΔ, απάντησε ότι “το ΚΚΕ “ξέχασε» να σχολιάσει τις καταγγελίες μου για ανικανότητα και απουσία του Διοικητή του Νοσοκομείου. Είναι άραγε «ένδειξη» συνδιοίκησης; Ξέχασε να σχολιάσει εκδικητικές αποσπάσεις και παράτυπες υποβαθμίσεις ή αναβαθμίσεις. Προφανώς το ΚΚΕ αδιαφορεί για όσους υπαλλήλους δεν είναι κομμουνιστές. Ξέχασε το ΚΚΕ τις καταγγελίες μου για παράτυπες συμβάσεις που παραπέμπουν σε υπερκέρδη σε εργολάβους… Δυσκολεύομαι να το ερμηνεύσω… Ξέχασε το ΚΚΕ να σχολιάσει την ανυπαρξία υπηρεσιακού συμβουλίου. Το βολεύει; Ξέχασε το ΚΚΕ να αναφέρει ότι χάρη στην πίεση μου ο Υπουργός έστειλε έλεγχο προμηθειών και ελεγκτές δημόσιας Υγείας στο Νοσοκομείο. Ξέχασε  να σχολιάσει την καταγγελία μου ότι κάποιοι «προστατευόμενοι» ιατροί δεν εφημερεύουν Σαββατοκύριακο και δεν διανυκτερεύουν ποτέ. Ξέχασε να σχολιάσει την απογύμνωση Κ.Υ και Περιφ. Ιατρείων με διαρκείς αποσπάσεις στο Νοσοκομείο. Οι πολίτες στα χωριά της Εύβοιας είναι κατώτερου Θεού πολίτες;

Τέλος το ΚΚΕ «παραπλανήθηκε» σχετικά με την επαγγελματική μου κατάσταση. Δεν ιδιωτεύω, ούτε ασκώ επάγγελμα. Βλέπω, εξετάζω και συμβουλεύω δωρεάν ασθενείς συστηματικά. Βοηθώ την κοινωνία και κρίνομαι για αυτό από τους πολίτες. Βοηθώ τους πάντες, γνωστούς ή άγνωστους, δεξιούς ή αριστερούς αφιλοκερδώς. Τώρα το έμαθε και το ΚΚΕ”.

Α.Κ.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa