Πολιτική

«Πόλεμος» Τσακαλώτου – Χατζηδάκη – «Έχεις τα… εντόσθια να απαντήσεις για ΕΥΔΑΠ-ΔΕΗ;»

Χατζηδάκης - Τσακαλώτος

Με μια άγρια αντιπαράθεση ολοκληρώθηκε η επεισοδιακή συζήτηση του πολυνομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα στη Βουλή.

Ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος με αφορμή την ομιλία του Κωστή Χατζηδάκη και την αναφορά του περί ιδιωτικοποίησης του νερού και της ενέργειας εξαπέλυσε φραστική επίθεση στον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας

Όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο υπουργός: «Κύριε Χατζηδάκη, από χθες σας λέω ότι πρόθεσή μας είναι όσο είμαστε κυβέρνηση να μην υπάρξει ιδιωτικοποίηση σε νερό και ρεύμα και εσείς επιμένετε στα δικά σας. Αν έχετε τα εντόσθια απαντήστε μας τώρα θα ιδιωτικοποιήσετε την ενέργεια και το νερό; Σας ρωτάω από χθες και απάντησή δεν παίρνω, πείτε μας ένα ναι ή ένα όχι τι θα κάνετε αν γίνετε κυβέρνηση; Θα ακολουθήσετε την δική μας πολιτική ή θα ιδιωτικοποιήσετε το νερό και το ρεύμα;».

Με την σειρά του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σχολίασε τα όσα είπε ο κ. Τσακαλώτος λέγοντας του: «Μας λέτε από χθες ότι όσο είστε υπουργός δεν πρόκειται να ιδιωτικοποιηθεί το νερό και το ρεύμα καταρχάς δεν θα είστε για, πολύ καιρό υπουργός εσείς και πρωθυπουργός ο κύριος Τσίπρας αλλά τι νόημα έχει τόσο οι δική σας διαβεβαίωση όσο και του κύριου Τσίπρα αφού ότι λέτε συνήθως κάνετε το ακριβώς αντίθετο;».

Τέλος, ο κ. Τσακαλώτος έκλεισε επισημαίνοντας: «Κύριε Χατζηδάκη σας ευχαριστώ πάρα πολύ αφού σήμερα αποκαλύψατε ότι δεν έχετε θέσεις ή δεν μπορείτε να πείτε τι πραγματικά θα κάνετε για τα δύο αυτά δημόσια αγαθά».

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

  

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa