Παρασκηνιακά

«Πολιτικό» πηγαδάκι στο Κολωνάκι-Ποιοι έδωσαν το «παρών»

Ένα πολιτικό επιχειρηματικό «πηγαδάκι» λαμβάνει χώρα στο γνωστό Pit Cafe, Μηλιώνη και Κανάρη γωνία, στο Κολωνάκι

Στο γνωστό στέκι, συνέρρευσαν πολιτικοί και επιχειρηματίες οι οποίοι εκτός από προσωπικά και κοινωνικής φύσης θέματα μιλούν και για τις τρέχουσες και πολιτικές εξελίξεις μέχρι τις επερχόμενες διπλές εκλογές του Μαΐου και τις επιλογές της κεντροδεξιού στρατοπέδου.

ΒάρδαςΣύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του paraskhnio.gr, παρόντες στο Pit Cafe είναι ο εφοπλιστής Γιάννης Βαρδινογιάννης, και ο επίσης επιχειρηματίας, φίλος και πρώην σύμβουλος του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, Θεόδωρος Βάρδας.Μαζί τους , ο Γιώργος Κρεμλής,στέλεχος της Ευρωβουλής και ο επιχειρηματίας  Βασίλης Γκρίσιν.

 

ÁÃÃÅËÏÕ Ã  ÍÄ  ÊÅÍÔÑÉÊÇ ÅÐÉÔÑÏÐÇ ÅÕÑÙÅÊËÏÃÙÍΌπως αναφέρθηκε ωστόσο το «πηγαδάκι» περιελάμβανει και πολιτικούς όπως ο πρώην βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Δημήτρης Σταμάτης, ο Γιάννης Αγγέλου, διευθυντής του γραφείου του Κώστα Καραμανλή και ο στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού, Ευάγγελος Αντώναρος.

Το paraskhnio.gr, εντόπισε επίσης στην παρέα και τον πρώην βουλευτή της Νέα Δημοκρατίας στον νομό Λακωνίας, και νυν πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ, Γρηγόρη Αποστολάκο, καθώς και τον Δημήτρη Καλογερόπουλο, πρώην γενικό γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa