Παρασκηνιακά

Πως η Γιαννάκου «ένωσε» ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Η Μαριέττα Γιαννάκου με τη σημερινή παρουσία της στη Βουλή κατάφερε να κάνει αυτό που… γίνεται. Να ενώσει δηλαδή δυο σημαντικούς και άσπονδους αντιπάλους από διαφορετικές παρατάξεις. Και οι δυο έκαναν εγκωμιαστικές αναφορές στο πρόσωπό της, αναγνωρίζοντας την αξία της ως πολιτικό. Ο λόγος για τον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο μεν πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην πρώην υπουργό Παιδείας εκφράζοντας την εκτίμησή του στο πρόσωπό της και στην απόφασή της να δώσει το παρών στη συζήτηση, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την άλλη είπε χαρακτηριστικά «Θέλω με την ευκαιρία, να καλωσορίσω στην αίθουσα αυτή, την Μαριέττα Γιαννάκου, μια μεγάλη αγωνίστρια της παράταξης. Μια πολιτικό που υπηρέτησε με πάθος και γενναιότητα τις ιδέες της»,

Κατά την παρουσία της έξω απ’ την αίθουσα της ολομέλειας έσπευσαν όλοι να της μιλήσουν και να την ευχηθούν περαστικά. Όχι μόνο Βουλευτές της ΝΔ αλλά και των άλλων κομμάτων. Όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε από Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «η Μαριέττα Γιαννάκου μπορεί να ενώσει και είναι ένα πρόσωπο άξιο σεβασμού.»

 

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa