Παρασκηνιακά

Ποτάμι: Το ΣΥΡΙΖΑ ΤV κλυδωνίζεται αλλά μην τα βάψετε μαύρα στο Μαξίμου

Σφοδρή επίθεση στη κυβέρνηση εξαπέλυσε το Ποτάμι με ανακοίνωση του για τις νέες εξελίξεις όσον αφορά τις τηλεοπτικές άδειες.

Όπως τονίζει το Ποτάμι: «Tο εγχείρημα ΣΥΡΙΖΑ TV κλυδωνίζεται αλλά αυτός δεν είναι λόγος να τα βάψουν μαύρα στο Μαξίμου. Ίσως μάλιστα να είναι η ευκαιρία για την έφοδο στον ουρανό. Όπως απέδειξε η πρόβα με τον κ. Καλογρίτσα, βοσκοτόπια υπάρχουν, εγγυητικές επιστολές υπογράφονται, δάνεια δίνονται, εργολαβίες εξασφαλίζονται».

Μάλιστα, το Ποτάμι δεν παραλείπει να σχολιάσει και την στάση του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά, υποστηρίζοντας ότι: «Αυτό που είναι σπάνιο και αυτό που χρειάζεται τούτη την ώρα είναι ένα πρόσωπο με στόφα καναλάρχη. Και ουδείς καταλληλότερος από τον κ. Παππά. Να βγει λοιπόν μπροστά ο ίδιος. Να μην χάνουμε χρόνο και σπαταλάμε δυνάμεις. Θέλουν και οι ξένοι να μας πάρουν το νερό… Ας το σκεφθεί ο κ. Τσίπρας. Κι αν τελικά ο κ. Παππάς προτιμά το παρασκήνιο, υπάρχει η λύση του κ. Λεβέντη. Έχει αδιαμφισβήτητη πείρα στις καταλήψεις συχνοτήτων και στις πωλήσεις καναλιών, εκεί έχει φάει όλα τα ωραία χρόνια του».

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa