Ζώδια

Πριν κάνετε οτιδήποτε… ρίξτε μια ματιά και στα ζώδια από την Αλεξάνδρα Καρτά!

Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Τετάρτης και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.
Κριός   Φροντίστε να είστε σαφείς σε αυτά που λέτε στους άλλους, ώστε να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις κι εντάσεις. Από το απόγευμα κάποια θέματα θα λειτουργήσουν με μεγαλύτερη τάξη και ασφάλεια.

Ταύρος   Ανανεωθείτε ψυχικά και σωματικά και βρείτε διεξόδους που θα σας φτιάχνουν τη διάθεση. Συναντήσεις το βράδυ με αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας κάνουν να νιώσετε υπέροχα.

Δίδυμοι   Μία ευνοϊκή μέρα όσον αφορά την προσωπική σας ζωή. Κάποιο φιλικό σας πρόσωπο θα σας βοηθήσει, ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε κάποια επαγγελματικά σας σχέδια. Από το βράδυ έρχεται αλλαγή σε προσωπικό επίπεδο.

Καρκίνος   Η ψυχολογία σας είναι λίγο περίεργη σήμερα κι ο λόγος είναι ότι άλλα θέλετε να κάνετε από το πρωί αλλά οι καταστάσεις αλλάζουν την ρότα σας. Αφήστε λοιπόν αυτή τη μέρα για πιο ελαφρές ασχολίες χωρίς πολλές απαιτήσεις.

Λέων   Οι προσωπικές σχέσεις σήμερα θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας. Χωρίς να συμβεί κάτι το ιδιαίτερα σημαντικό, θα σκέφτεστε πολύ πιθανόν την εξέλιξη κάποιων θεμάτων που αφορούν τον/τη σύντροφό σας. Πολύ πιθανόν ένα οικογενειακό γεγονός να σας δώσει χαρά.

Παρθένος   Η επικοινωνία σας σήμερα βρίσκεται σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Για αυτό ό,τι θέλετε να συζητήσετε σήμερα με τον σύντροφό σας ή ένα δικό σας άνθρωπο να το επιδιώξετε. Η εξέλιξη θα είναι αυτή που επιθυμείτε και δεν θα βρίσκεστε σε ανασφάλεια.

Ζυγός   Σήμερα θα ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή. Θέματα που θα προκύψουν θα σας βάλουν σε μία συναισθηματική ολοκλήρωση, που πολύ πιθανόν περιμένατε από καιρό. Φροντίστε να είστε κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα και να χαρείτε την συντροφιά φίλων.

Σκορπιός   Ενώ υπάρχουν όλες οι προδιαγραφές στο να περάσετε όμορφα τη μέρα σας, η διάθεση σας δεν είναι αυτή που πρέπει. Τη μέρα αυτή μάλλον θα πρέπει να την χρησιμοποιήσετε για να ξεκουραστείτε.

Τοξότης   Από το απόγευμα θα νιώσετε μία δύναμη να κατακλύζει τη ζωή σας. Θα νιώσετε ότι όλα είναι πολύ πιθανά να συμβούν. Όμως μην ξεχνάτε, ό,τι κάνετε σήμερα θα έχει αντίκτυπο στην κοινωνική κι επαγγελματική σας ζωή.

Αιγόκερως   Προσωπικά θέματα θα σας απασχολήσουν πολύ έντονα και το οικογενειακό περιβάλλον σήμερα δεν θα είναι τόσο κοντά σας.  Η μέρα θα έχει κάποιες εντάσεις που θα σας κουράσουν αρκετά. Μην παρασυρθείτε από υπερβολές.

Υδροχόος   Δυνατή μέρα από κάθε άποψη. Στο χέρι σας είναι να φτιάξετε ή να χαλάσετε κάποια θέματα ζωτικής σημασίας. Προσέξτε τον τρόπο που θα διαχειριστείτε κάθε ευνοϊκή κατάσταση. Μην παραμελείτε την οικογένεια ή τον σύντροφο.

Ιχθείς   Ένας αέρας αισιοδοξίας αρχίζει να φαίνεται  στα θέματα που σας είχαν απογοητεύσει. Η μέρα αυτή θα σας χαρίσει ικανοποίηση από κάτι που το είχατε εδώ και πολύ καιρό διαγράψει από το μυαλό σας. Πολύ πιθανόν να βγείτε από ένα προσωπικό αδιέξοδο.

ΠΗΓΗ: backstage24.gr

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER