Πολιτική

Προαναγγελία συνεργασίας Σκυλακάκη-Θεοδωράκη;(ΒΙΝΤΕΟ)

Θόδωρος Σκυλακάκης

Δεσμούς με το Ποτάμι και τον Σταύρο Θεοδωράκη, επιθυμεί να χτίσει ο Θόδωρος Σκυλακάκης, μετά την χθεσινή επισημοποίηση της συνεργασίας του με τον Θάνο Τζήμερο στο νέο κόμμα «Γέφυρες».

«Μετά τις ευρωεκλογές θα έχουμε ένα νέο πολιτικό σκηνικό και η συνεργασία που θα γίνει για τις εθνικές εκλογές θα είναι ευρύτερη. Θα έρθουν και άλλες δυνάμεις και ως πρόσωπα και ως κόμματα και ως κομμάτια κομμάτων. Μπορούν να βρεθούν οι γέφυρες να συνδυάζονται με τα Ποτάμια…»,δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας σε εκδήλωση που διοργάνωσε στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα, το διαδικτυακό ενημερωτικό ραδιόφωνο READYO.GR.

Δε παρέλειψε ωστόσο να σχολιάσει αιχμηρά την φράση του Σταύρου Θεοδωράκη ότι «με 5% πας σπίτι σου», λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Ο κ. Θεοδωράκης έχει μια τεράστια δημοσιογραφική εμπειρία. Η πολιτική του εμπειρία είναι ακόμη φρέσκια. Θα τον ξαναρωτήσουμε σε 2 χρόνια από τώρα αν συμφωνεί με την δήλωση την οποία έκανε».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν πιστεύει πως το πολιτικό του εγχείρημα μπορεί να επιβιώσει όταν σχηματισμοί προσώπων υψηλής δημοφιλίας όπως της Ντόρας Μπακογιάννη απέτυχαν, τόνισε πως «αυτό που έχει σημασία, στην πολιτική διαδικασία είναι η επιμονή και η επιμονή στον χρόνο. Επειδή η πολιτική κάνει κύκλους, όποιος έχει επιμονή στον χρόνο δικαιώνεται. Αν αφήνεις τα πράγματα στην μέση –κάνεις μια προσπάθεια και μετά δεν την αντέχεις – τότε δεν περπατάει. Δεν επέμεινε.

Ο κ. Σκυλακάκης τάχθηκε ανοιχτά και στο ενδεχόμενο νέων απολύσεων στο δημόσιο, λέγοντας πως το κράτος είναι μεγάλο και πως « το 10% των δημοσίων υπαλλήλων, μετά από αξιολόγηση, θα πρέπει να απομακρυνθούν γιατί αλλιώς το κράτος δεν μπορεί να δουλέψει».

Δείτε το βίντεο…

 

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa