Ζώδια

Πρωινό Σαββάτου και… ζώδια από την Αλεξάνδρα Καρτά!

Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια του Σαββάτου και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.
Κριός   Κάποιες αλλαγές θα συμβούν στο οικογενειακό περιβάλλον και πολύ πιθανόν να επηρεάσει και την προσωπική σας ζωή. Δεν είναι και η καλύτερη μέρα για να ξεκαθαρίσετε θέματα που σας απασχολούν.

Ταύρος   Σήμερα θα μπορέσετε να έρθετε σε επαφή με αγαπημένα σας πρόσωπα και πολύ πιθανό να σας καλέσουν σε ένα ευχάριστο κοινωνικό γεγονός. Επαγγελματικά βρίσκεστε σε μια περίοδο ανακατατάξεων και πολύ πιθανό αλλαγή στην εργασία.

Δίδυμοι   Μην σκέφτεστε πλέον ότι οι άλλοι δεν είναι δίπλα σας και δεν σας φροντίζουν. Κάποια θέματα με το οικογενειακό σας περιβάλλον θα επιλυθούν με τον καλύτερο τρόπο και ίσως μέσα από τις αμοιβαίες εξηγήσεις να δεθούν οι σχέσεις σας πολύ περισσότερο.

Καρκίνος   Σήμερα θα θελήσετε να μοιραστείτε τα συναισθήματα σας με τους άλλους. Είναι μία μέρα γεμάτη από αγάπη και αποδοχή. Θα θελήσετε να εκφράσετε και να πείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει αυτά που πραγματικά αισθάνεστε για αυτό.

Λέων   Σήμερα θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε ένα πολύ σημαντικό σχέδιο . Συναισθηματικά βρίσκεστε σε μια πολύ καλή περίοδο και θέματα που σας είχαν προβληματίσει το επόμενο διάστημα πολύ πιθανόν η σημερινή μέρα να διαγράψει ότι δύσκολο υπήρχε.

Παρθένος   Να έχετε εμπιστοσύνη στο ένστικτο σας και βρείτε αυτά που σας ενώνουν και όχι αυτά που σας χωρίζουν με τον ερωτικό σας σύντροφο. Καλύτερες ημέρες έρχονται για την συναισθηματική σας ζωή . Ενδεχομένως κάποια λάθη και παραλείψεις από το παρελθόν βγαίνουν στην επιφάνεια.

Ζυγός   Η μέρα αυτή σας καλεί να ξεκαθαρίσετε κάτι που είναι παλιό και ίσως βρίσκεται πλέον σε τέλμα,  ενώ στα οικονομικά σας θέματα θα υπάρξει μία αναστάτωση. Συναισθηματικά βρίσκεστε σε μια αναγνωριστική και ανανεωτική περίοδο.

Σκορπιός   Μία αρκετά θετική μέρα σε ότι αφορά την προσωπική σας προβολή και πολύ πιθανόν πολλά θέματα που σας απασχολούν θα πάρουν θετική πορεία. Αξιοποιήστε σήμερα τα χαρίσματα που σας έχουν δοθεί ώστε να λάμψετε.

Τοξότης   Θα υπάρξει σήμερα αρκετή ενέργεια, με ότι και να ασχοληθείτε. Πολύ πιθανόν να τακτοποιήσετε ένα προσωπικό ζήτημα που αυτό το διάστημα σας ταλαιπωρούσε αρκετά. Βρίσκεστε μπροστά από σημαντικές εξελίξεις.

Αιγόκερως   Θα υπάρξουν και αρκετές καθυστερήσεις σε εκκρεμότητες που έχουν άμεση σχέση με άτομα του περιβάλλοντος σας. Αδιαφορία σας εκθέτει σε αγαπημένο σας πρόσωπο.

Υδροχόος   Το σίγουρο είναι ότι θέλετε ξεκούραση και αυτό θα το πετύχετε όταν βγάλετε από το καθημερινό σας πρόγραμμα ότι σας είναι περιττό και όχι αναγκαίο. Κάποιο ταξίδι που προγραμματίζετε θα σας ανανεώσει.

Ιχθείς   Η μέρα αυτή είναι πολύ βοηθητική σε θέματα επαφών, αλλά και για την συναισθηματική σας σταθερότητα. Θα προχωρήσετε σε σημαντικό ξεκαθάρισμα σε πολλούς τομείς και πολύ πιθανόν με μεγάλη ευκολία.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa