Ζώδια

Πρωινός καφές και… ζώδια από Αλεξάνδρα Καρτά πάνε πακέτο!

Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Παρασκευής και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.
Κριός   Συναισθηματική αστάθεια και υπερευαισθησία χωρίς λόγο θα νιώσετε σήμερα.Θα βρεθείτε αντιμέτωποι με μεγάλο συναισθηματικό βάρος που θα παρουσιαστεί τη στιγμή που ούτε κι εσείς θα περιμένετε. Φροντίστε να καλύψετε όσο γίνεται τα νότα σας σε ανατροπές και δυσκολίες που αφορούν την προσωπική σας ζωή.

Ταύρος   Μία ανατροπή στα επαγγελματικά και σε θέματα υγείας. Πολύ πιθανόν να βρεθείτε εκτεθειμένοι σε κάποια πρόταση που είχατε κάνει σε επαγγελματικό επίπεδο και τώρα αδυνατείτε να φέρετε εις πέρας. Θα υπάρξει ένταση στο χώρο της δουλειάς σας που θα εκτονωθεί αργότερα.

Δίδυμοι   Μία αλλαγή στο φιλικό περιβάλλον, θα σας αποκαλύψει τις προθέσεις των άλλων. Εκεί, λοιπόν, θα δημιουργηθούν τριγμοί και εντάσεις που θα σας δείξουν ίσως και κάποια άλλα στοιχεία που αγνοούσατε μέχρι τώρα. Η αστάθεια αυτή θα σας βάλει σε μία διαδικασία έντονων αντιδράσεων και πολλές φορές αψυχολόγητων εκρήξεων προς τους άλλους.

Καρκίνος   Σας πνίγουν οι οικογενειακές υποχρεώσεις και η ασυνεννοησία από τους άλλους. Θα βρεθείτε λοιπόν αντιμέτωποι σε περίεργες οικογενειακές συνθήκες και θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε κάθε δυσκολία. Το θέμα είναι ότι υπάρχουν παράλληλα την ίδια αυτή περίοδο, ανοιχτά ζητήματα επαγγελματικά που πρέπει να διευθετήσετε.

Λέων   Μην λειτουργείτε παρορμητικά κι επιπόλαια, αυτό θα σας στοιχίσει. Εκκρεμότητες και ασάφεια σε αυτά τα θέματα, θα σας κάνουν να αναζητάτε λύσεις που όμως δεν θα είναι εύκολο. Βάλτε ένα πρόγραμμα που θα αφορά το επόμενο διάστημα και θα καλύπτει αρκετά τις λάθος πορείες σας.

Παρθένος   Τα υλικά αγαθά είναι μία στενωπός που θα πρέπει να περάσετε με υπομονή. Θα υπάρξουν ευνοϊκές προτάσεις σε θέματα επαγγελματικά, που ακόμη θα πρέπει να τις επεξεργαστείτε. Συναισθηματικά βρίσκεστε σε αναμονή ευχάριστων γεγονότων που έρχονται.

Ζυγός   Η προσωπική σας ζωή βρίσκεται σε μία έντονη περίοδο αλλαγών. Πολύ πιθανόν να πρέπει να ξεκαθαρίσετε κάποια θέματα, που αν και οι καταστάσεις σας προτρέπουν, καλό είναι να ξανασκεφτείτε με πολύ προσοχή την κάθε σας κίνηση. Θα μπορούσε αυτή την περίοδο να τρίξουν τα θεμέλια μιας πολύ σοβαρής σχέσης.

Σκορπιός   Αλλαγές στα επαγγελματικά σας σχέδια και ανασφάλεια αδικαιολόγητη. Ήδη έχετε νοιώσει αυτές τις αλλαγές να έρχονται και κάνετε ό,τι καλύτερο για το μέλλον. Ίσως να πρέπει να προσέξετε περισσότερο την υγεία σας, που την έχετε αμελήσει αρκετά. Αφήστε πίσω το παρελθόν και επικεντρωθείτε στο παρόν.

Τοξότης   Ο έρωτας και η δημιουργία σε κάθε τομέα, θα σας κάνει να λάμψετε στο περιβάλλον σας. Βέβαια καλό είναι να μην χάσετε το μέτρο και βάλετε όλη σας την ενέργεια σε ένα σκοπό όπου αντί να τον εξυψώσετε, τον πνίξετε από την ανεξέλεγκτη δύναμη σας.

Αιγόκερως   Κουραστική αυτή  η μέρα, σε θέματα που αφορούν οικογενειακές υποθέσεις. Στην προσπάθεια σας να τα προλάβετε όλα, εξαντλήστε εκτός από σωματικά και ψυχικά. Βέβαια μην ξεχνάτε ότι ο ανάδρομος Ερμής εξακολουθεί να καθυστερεί θέματα σοβαρά στα επαγγελματικά.

Υδροχόος   Οι συνθήκες δεν θα είναι οι καλύτερες σε ό,τι αφορά την επικοινωνία σας. Μην εμπιστευτείτε απόλυτα ανθρώπους που δεν τους έχετε δοκιμάσει στον χρόνο, γιατί μπορεί να σας δημιουργήσουν άδικα προβλήματα και καταστάσεις που δεν υπολογίζατε.

Ιχθείς   Η μέρα αυτή είναι ακατάλληλη για συζητήσεις που αφορούν χρήματα. Αν κάποιοι σας δημιουργούν προβλήματα οικονομικά, αφήστε για λίγο αυτή την δύσκολη περίοδο, ώστε να μπορέσετε να πατήσετε και πάλι σε στέρεο έδαφος. Η μέρα αυτή έχει πολύ ασυνεννοησία ακόμη και στα προσωπικά θέματα.

ΠΗΓΗ: backstage24.gr

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER