Ζώδια

Πρωινός καφές και… ζώδια από την Αλεξάνδρα Καρτά πάνε πακέτο! Διαβάστε τα!

Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Πέμπτης και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός   Είναι μία εξαιρετικά καλή ημέρα που θα ευνοήσει να κάνετε πολλά επαγγελματικά βήματα. Οι συνθήκες θα είναι κατάλληλες και η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Οικογενειακά θέματα θα σας δώσουν χαρά.

Ταύρος   Η συναισθηματική σας ζωή σήμερα θα αποκτήσει άλλη δυναμική. Πολύ πιθανόν να κάνετε μία νέα γνωριμία που θα είναι πολύ σημαντική και ξεχωριστή. Για εσάς που είστε γονείς, να περιμένετε κάτι ευτυχές.

Δίδυμοι   Εύνοια σήμερα θα υπάρχει σε ό,τι αποφασίσετε να κάνετε σε επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα. Πολύ πιθανόν να έρθει μία συνεργασία που θα σας φέρει κέρδη.

Καρκίνος   Θα αποφασίσετε να κάνετε νέα πολλά υποσχόμενα ξεκινήματα σε προσωπικό και κοινωνικό περίγυρο. Η επικοινωνία σήμερα με τους άλλους θα είναι πολύ ξεχωριστή και πολύ πιθανόν να αποφασίσετε κάποιο ταξίδι.

Λέων   Οικονομικές δυνατότητες θα παρουσιαστούν σήμερα και θα σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση που είχατε έρθει λόγο υποχρεώσεων. Κάποια προσωπικά θέματα θα σας δώσουν και πάλι χαρά.

Παρθένος   Είναι μία πολύ σημαντική μέρα. Θα μπορέσετε να προβληθείτε με όποιο τρόπο θέλετε και θα βοηθήσετε πολύ ανθρώπους που βρίσκονται στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Εύνοια της τύχης.

Ζυγός   Μία πολύ σημαντική μέρα για τα οικονομικά σας και τα εργασιακά σας θέματα. Πολύ πιθανόν να ξεπεράσετε ένα θέμα υγείας, ή να βρείτε και πάλι το νόημα σε ό,τι έχει… νεκρωθεί μέσα σας.

Σκορπιός   Πολλά από αυτά που θεωρούσατε τελειωμένα κι ανύπαρκτα, σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να δείτε και πάλι τις καταστάσεις αυτές με αισιοδοξία. Επικοινωνία κι επαφές θα σας δώσουν μεγάλη ικανοποίηση.

Τοξότης   Επαγγελματικά θέματα εκτοξεύονται. Οι χειρισμοί που θα κάνετε θα είναι πολύ επιτυχείς και η κατάσταση είναι πλέον στα δικά σας χέρια. Μία οικογενειακή υπόθεση θα είναι πολύ ευνοϊκή για σας.

Αιγόκερως   Σκέφτεστε να ανοίξετε τα φτερά σας για κάποιες επιτυχημένες στρατηγικές, που τις σκέφτεστε εδώ και πολύ καιρό. Ένα ταξίδι, μία επαγγελματική απόφαση, κάποιες συμφωνίες, γίνονται με τον καλύτερο τρόπο.

Υδροχόος   Οικονομικές δυνατότητες θα σας δώσουν καινούρια διάθεση στο να κάνετε νέα βήματα. Θα έχετε στήριξη από ισχυρά πρόσωπα όπου θα σας δώσουν τα εφόδια που χρειάζεστε για να προχωρήσετε.

Ιχθείς   Σήμερα θα σας δοθούν αρκετές ευκαιρίες ώστε να βάλετε θεμέλια σε κάτι πολύ σημαντικό για σας. Η προσωπική σας ζωή σήμερα ανακάμπτει και σας κάνει χαρούμενους μετά από κάποιο γεγονός που θα συμβεί.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

  

 

 

Karfitsa