Ζώδια

Πρωινός καφές… και ζώδια από την Αλεξάνδρα Καρτά πάνε πακέτο!

Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Τετάρτης και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.
Κριός   Σήμερα η Έκλειψη Σελήνης απέναντι από το δικό σας ζώδιο, σας κάνει περισσότερο συναισθηματικούς και σκεπτικούς σε θέματα καθαρά προσωπικά. Ίσως να κατανοήσετε μέσα από μικρές ή μεγάλες συγκρούσεις την προσωπική σας ζωή και να απομακρίνετε το λάθος άτομο.

Ταύρος   Η Έκλειψη Σελήνης σήμερα στον τομέα της υγείας αλλά και των εργασιακών σας επιλογών, σας βοηθά να βάλετε ένα πρόγραμμα στα κακώς κείμενα. Αν ο τρόπος διατροφής σας είναι ανθυγιεινός, αυτή την περίοδο μπορείτε να ρυθμίσετε τις διατροφικές σας συνήθειες.

Δίδυμοι   Αν είστε σε μία περίοδο δύσκολων προσωπικών σχέσεων, θα είναι η Έκλειψη Σελήνης μία όαση σε όλο αυτό το περίεργο κλήμα που επικρατεί. Ίσως μάλιστα δείτε και κάποιες λύσεις που μακροπρόθεσμα θα σας απαλλάξουν από τους ανθρώπους που δεν σας ταιριάζουν.

Καρκίνος   Η Έκλειψη Σελήνης σήμερα, σας πιέζει αρκετά σε θέματα που αφορούν την οικογένεια και τις εξελίξεις σε ένα σοβαρό ζήτημα. Αν βρίσκεστε σε κάποιο προσωπικό δίλημμα που δεν μπορείτε να αποφασίσετε, πολύ σύντομα θα σας δοθούν οι κατάλληλες εξελίξεις.

Λέων   Σήμερα θα μπορέσετε να έχετε μία πολύ καλή επικοινωνία με άτομα από το περιβάλλον σας. Ίσως η Έκλειψη αυτή να σας δώσει πολύ ενέργεια και τύχη σε ό,τι αφορά τις μετακινήσεις σας και τα μικρά ή μεγάλα ταξίδια. Ένα μήνυμα θα σας φέρει μεγάλη χαρά.

Παρθένος   Η Έκλειψη Σελήνης θα σας δώσει μεγάλη δύναμη στο να αντιμετωπίσετε διάφορα θέματα οικονομικά. Πολύ πιθανόν να κερδίσετε ένα μεγάλο χρηματικό ποσόν, ή θα αυξηθεί η οικονομική σας δύναμη από κάποια έξυπνη κίνηση πάνω σε εργασιακά θέματα.

Ζυγός   Στο ζώδιο σας σήμερα πραγματοποιείται η Έκλειψη Σελήνης όπου σας αναστατώνει συναισθηματικά. Βέβαια, κάποιοι από σας θα δείτε να ξεκαθαρίζει το τοπίο σε προσωπικό επίπεδο. Οι ευαισθησίες για το κάθε τι σήμερα αρχίζουν και σας πνίγουν.

Σκορπιός   Σήμερα η Έκλειψη Σελήνης θα σας κάνει λίγο εσωστρεφείς κι απόμακρους από τα δικά σας αγαπημένα πρόσωπα. Πολύ πιθανόν κάποια θέματα υγείας να σας απασχολήσουν έντονα και να χρειαστεί να αποτραβηχτείτε για λίγο από τις καθημερινές σας ασχολίες.

Τοξότης   Η κοινωνική σας ζωή σήμερα θα πάρει μία ανοδική πορεία και θα υπάρξει μία εύνοια από ανθρώπους που βρίσκονται πολύ κοντά σας. Πολύ πιθανόν να εμφανιστεί στη ζωή σας μία καινούρια ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας.

Αιγόκερως   Η Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό, θα σας βάλει σε σκέψεις όσον αφορά ένα οικογενειακό θέμα που έχει αρκετά μεγάλη προέκταση. Αν βρίσκεστε σε ανεύρεση εργασίας, η περίοδος αυτή είναι πάρα πολύ σημαντική και ιδιαίτερη για σας. Κάτι που θα μάθετε σας δίνει μεγάλη χαρά.

Υδροχόος   Η Έκλειψη σήμερα της Σελήνης θα σας κάνει αρκετά φιλόδοξους σε θέματα που αφορούν, σπουδές, ταξίδια και επικοινωνία με τους άλλους. Θα βρείτε τρόπους να προωθήσετε μία δημιουργική σας δουλειά. Πολύ πιθανόν να βρεθείτε με ανθρώπους που έρχονται από μακριά.

Ιχθείς   Σήμερα θα έχετε μία ανησυχία για οικονομικά σας θέματα που θα παίξουν ρόλο και άλλα πρόσωπα. Μην εμπιστευτείτε απόλυτα τους άλλους σε ό,τι αφορά υλικά ζητήματα, διότι θα υπάρξει πολύ πιθανόν η εξαπάτηση. Προσοχή στις αγορές που κάνετε.

ΠΗΓΗ: backstage24.gr

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER