Τα ζευγάρια στη Βρετανία προτιμούν όλο και λιγότερο να κάνουν σεξ στο κρεβάτι τους όπως συνήθιζαν μέχρι πρόσφατα. Ο λόγος; Για όλα φταίει το… «Game of Thrones» και πιο συγκεκριμένα η υπηρεσία «Netflix», όπως επισημαίνει διακεκριμένος καθηγητής του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους τα ζευγάρια στην Βρετανία κοντεύουν να ξεχάσουν τα ερωτικά παιχνίδια!

Οι Βρετανοί βάζουν σε δεύτερη ή καλύτερα σε τρίτη… μοίρα το σεξ με το πέρασμα του χρόνου, όπως υποστηρίζει ο γνωστός καθηγητής του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ, Ντέιβιντ Σπίγκελχάρτερ.

Για τον Βρετανό στατιστικολόγο, η ποιότητα της σεξουαλικής ζωής των ζευγαριών έχει υποβαθμιστεί σε μεγάλο βαθμό από το 1990 και γι΄αυτό φταίει ότι παρακολουθούν ανελλιπώς τις αγαπημένες τους σειρές μέσω των υπηρεσιών που επιτρέπουν στους χρήστες να παρακολουθούν τις σειρές όλης της σεζόν μέσα σ΄ένα βράδυ, όπως είναι η υπηρεσία «Netflix».

Πρόκειται για μία υπηρεσία η οποία προσφέρει κατόπιν συνδρομής συγκεκριμένες σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ για να μπορεί να τις παρακολουθεί κανείς από όποια συσκευή επιθυμεί αρκεί να είναι συνδεδεμένος στο Ίντερνετ. Εδώ βέβαια πρέπει να τονιστεί ότι η συγκεκριμένη σειρά προσφέρει άφθονο σεξ με αποτέλεσμα πολλά ζευγάρια να αρέσκονται στο… μάτι.