Πολιτική

Πυρά Τσοχατζόπουλου σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ: «Η ανίερη συμμαχία καταφεύγει σε πολιτικές διώξεις»

Άκης-Τσοχατζόπουλος

Για πολιτικές σκοπιμότητες κάνει λόγο ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Άκης Τσοχατζόπουλος με αφορμή τις κατηγορίες για την εμπλοκή του στο κύκλωμα «νονών».

Συγκεκριμένα από τη φυλακή που βρίσκεται ο πρώην ισχυρός άντρας του ΠΑΣΟΚ, για την υπόθεση των εξοπλιστικών, σε δήλωση του  αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η Κυβέρνηση της “ανίερης” συμμαχίας ΠΑΣΟΚ – ΝΔ μπροστά στην επερχόμενη ΑΛΛΑΓΗ– όχι του Ανδρέα και του ΠΑΣΟΚ – αλλά νέα , σημερινή, για Ελλάδα και Ευρώπη, σε πλήρη αδυναμία να την ακυρώσει ή να την υπερβεί και αναζητώντας της τελευταίας στιγμής, ύστατες εκλογικές πολιτικής σκοπιμότητας πρωτοβουλίες καταφεύγει σήμερα και πάλι σε νέα συνωμοσία “πολιτικής δίωξης” απέναντι στον πρώην ΥΕΘΑ 1996-2001 Α. Τσοχατζόπουλο.

Αυτή την φορά όχι ως δήθεν βορά στο Κολοσσιαίο του παραμυθιού της “κάθαρσης” αλλά με τα εκλογικά σχέδια της ΝΔ, χειραγώγησης της Δικαιοσύνης και πονηρής εκμετάλλευσης με τις νέες τεχνολογίες της – των αφηγήσεων, των συζητήσεων και των ελεύθερων συνομιλιών – και των τηλεφωνικών (καταγράφονται όλο το 24ωρο) των προσωρινά φυλακισμένων και καταδικών Ελλήνων πολιτών στο Κορυδαλλό

Πληροφορώ ότι ΔΕΝ με αφορούν οι αναφορές στα χαρτιά της Εισαγγελίας. Τα ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ως ανυπόστατα, “λόγια του αέρα” – “κατασκευασμένα”, λόγω εναγώνιας πολιτικής σκοπιμότητας πολλών».

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa