Κόσμος

Repubblica: Ο Μαραντόνα αποκλήρωσε τις κόρες του

Μετά τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα από ανακοπή καρδιάς στα 60 του χρόνια, πολλά δημοσιεύματα έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με το που θα καταλλήξει η περιουσία του.

Σε Ιταλία και Αργεντινή, άνθρωποι που ήταν κοντά στην οικογένεια του θρύλου του ποδοσφαίρου έγραψαν ότι ο Μαραντόνα πέθανε φτωχός έχοντας ελάχιστα χρήματα στις τραπεζικές του καταθέσεις. Ωστόσο, νέο σενάριο εξ Ιταλίας αναφέρει τώρα ότι ο «Θεός» του ποδοσφαίρου, είχε αποφασίσει να αποκληρώσει τις κόρες του και να μην αφήσει τίποτα στην πρώην σύζυγό του, Βερόνικα Ογιέντα.

Σύμφωνα με την Repubblica που μεταφέρει πληροφορίες για το θέμα της διαθήκης του «Ντιεγκίτο» υπογραμμίζοντας πως εκτός από το γεγονός πως δεν άφησε τίποτα στις κόρες του, ούτε στην πρώην σύζυγό του, φέρεται να έχει εξασφαλίσει πως η περιουσία του -ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων- θα πήγαινε σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς, όπως είχε αναφέρει ο ίδιος σε βίντεο πριν από μερικά χρόνια.

Ο «Θεός» είχε τραπεζικούς λογαριασμούς σε Μονακό, Ντουμπάι, Σιναλόα, Μινσκ και Αβάνα, ενώ, όπως τονίζει το ρεπορτάζ της Repubblica, ο Μαραντόνα ενδέχεται να έχει περισσότερα από 11 παιδιά που δεν αναγνώρισε ποτέ.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa