Ζώδια

Ρίξτε και… μια ματιά στα ζώδια από την Αλεξάνδρα Καρτά!

Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Πέμπτης και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός   Η μέρα αυτή έχει συναισθηματικές αναζητήσεις που πολύ πιθανόν θα σας βάλουν σε μια νέα περίοδο εξελίξεων στην προσωπική σας ζωή. Επαγγελματικά θα υπάρξουν νέες ευκαιρίες κι ίσως νέες συνεργασίες.

Ταύρος   Επαγγελματικά θέματα θα σας απασχολήσουν έντονα σήμερα κι αύριο θα παρουσιαστούν νέες ευκαιρίες σε θέματα επαγγελματικά. Ίσως να βρείτε νέα πηγή εισοδημάτων.

Δίδυμοι   Τα προσωπικά θέματα θα προχωρήσουν με γρήγορους ρυθμούς και κάτι που στο παρελθόν είχε μια στασιμότητα τώρα θα εξελιχθεί με τον καλύτερο τρόπο. Επαγγελματικά βρίσκεστε σε μια γόνιμη περίοδο.

Καρκίνος   Θέματα οικογενειακά θα σας απασχολήσουν έντονα σήμερα κι αύριο θα υπάρξουν εξελίξεις σε ένα θέμα το οποίο σας έχει κουράσει αρκετά. Μέσα από ριζοσπαστικές λύσεις θα μπορέσετε να εξελίξετε αυτό που θέλετε.

Λέων   Σχεδιάζετε ένα μικρό ταξίδι η μια μετακίνηση που μπορεί να γίνει τις επόμενες μέρες. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να βρεθείτε κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα και να ζήσετε στιγμές έντονα συναισθηματικές.

Παρθένος   Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν έντονα. Πολύ πιθανόν να βρεθούν λύσεις σε ένα οικονομικό σας θέμα ή ακόμα να λάβετε κάποιο σημαντικό χρηματικό ποσό που θα σας καλύψει αρκετές εκκρεμότητες.

Ζυγός   Η Σελήνη στο Τοξότη θα σας δώσει λίγες εντάσεις και προμηνύονται ανακατατάξεις στην προσωπική σας ζωή. Πολύ πιθανόν να μπορέσετε να ξεκινήσετε ένα νέο αρκετά πρωτοποριακό και δημιουργικό έργο.

Σκορπιός   Η ψυχολογική σας διάθεση δεν είναι αρκετά βοηθητική στο να αντιμετωπίζετε τα θέματα που θα προκύψουν σήμερα. Η Σελήνη στον Τοξότη θα σας δημιουργεί οικονομικές αναταράξεις και πολύ πιθανόν να θελήσετε να πάρετε τη γνώμη ενός ειδικού.

Τοξότης   Μέσα από το περιβάλλον θα υπάρξουν κάποιες εξελίξεις που θα σας βάλουν σε μια νέα πραγματικότητα. Νέα πρόσωπα θα μπουν στη ζωή σας αλλά πολύ πιθανόν κάποια να αποχωρήσουν οικειοθελώς.

Αιγόκερως   Τα επαγγελματικά σας συνεχίζουν να σας απασχολούν έντονα και βρίσκεστε σε μια περίοδο μεγάλων εξελίξεων σε αυτόν τον τομέα. Η συναισθηματική σας ζωή σας έχει κουράσει και προτιμάτε για ένα μικρό διάστημα τη μοναξιά.

Υδροχόος   Κάποιο ταξίδι που προγραμματίζετε θα γίνει η αιτία να γνωρίσετε αρκετά ενδιαφέροντες ανθρώπους . Η συναισθηματική σας ζωή βρίσκεται σε μια αναταραχή και θα πρέπει τώρα να μην πάρετε κάποια απόφαση.

Ιχθείς   Οικονομικά θέματα συνεχίζουν να σας απασχολούν και πολύ πιθανόν να βρεθείτε σε δύσκολη θέση για αυτόν τον λόγω με τον/τη σύντροφό σας. Η υγειά σας θέλει την φροντίδα που έχετε αμελήσει το τελευταίο διάστημα.

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER