Πολιτική

Σακελλαρίδης: Δεν υπάρχει καμία άφιξη της τρόικα

Γαβριήλ Σακελλαρίδης

«Δεν υπάρχει καμία άφιξη, καμία επίσκεψη και κανένα σχέδιο για έλευση της τρόικας σε επίπεδο συναντήσεων με πολιτικά πρόσωπα ούτε σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων» ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιβεβαίωσε την εξαγγελία της αναπληρώτριας υπουργού Οικονομικών, Νάντιας Βαλαβάνη ότι θα καταθέσει το νομοσχέδιο για τις 100 δόσεις ακόμη και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ο κ. Σακελλαρίδης υπογράμμισε ότι το νομοσχέδιο κατατίθεται με βάση τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας, έχει δημοσιονομικό όφελος και δεν έρχεται σε αντίθεση με την συμφωνία του Eurogroup.

Ωστόσο, επισήμανε ότι θα υπάρξει ενημέρωση των Ευρωπαίων εταίρων για όλες τις πρωτοβουλίες στο πλαίσιο του Eurogroup της Δευτέρας, τονίζοντας πως η κυβέρνηση σχεδιάζει την πολιτική της με έναν τρόπο προκειμένου να λαμβάνει υπόψη όλες τις παραμέτρους.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διέψευσε τα δημοσιεύματα περί παρέμβασης του Μαξίμου για να μπει «φρένο» στις συνεντεύξεις Γιάνη Βαρουφάκη λέγοντας μάλιστα: «Δεν είναι αληθή τα δημοσιεύματα. Δεν έχει λόγο το Μέγαρο Μαξίμου να βάζει “φρένο” σε έναν υπουργό. Δεν υπάρχει κάποια δυσαρέσκεια. Καμία παρέμβαση από το Μαξίμου σε σχέση με τον κ. Βαρουφάκη».

Τέλος, σημείωσε ότι «δεν υπάρχει καμία άφιξη, καμία επίσκεψη και κανένα σχέδιο για έλευση της τρόικας σε επίπεδο συναντήσεων με πολιτικά πρόσωπα ούτε σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων».

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa