Περιφέρειες - Δήμοι

Σαν τις ελλείψεις της Χαλκιδικής… δεν έχει!

Μαγιό στην παραλία

Με τα βαρίδια που εμποδίζουν κάθε χρόνο την ομαλή τουριστική κίνηση στη Χαλκιδική καλείται να υποδεχθεί για άλλη μια χρονιά ο δημοφιλής προορισμός τους επισκέπτες από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό.

Το ζήτημα της υδροδότησης, που επιβαρύνεται λόγω της αθρόας προσέλευσης παραθεριστών ή ιδιοκτητών εξοχικών κατοικιών, τα απορρίμματα, η αποχέτευση και το οδικό δίκτυο, είναι μερικά από τα ζητήματα που συνεχίζουν να απασχολούν τους τοπικούς άρχοντες. Την ίδια ώρα, τα παράπονα πολλών παραθεριστών και επισκεπτών είναι έντονα, μιας και μένουν δυσαρεστημένοι από τις παροχές των δημοτικών υπηρεσιών, σε μια περιοχή που μεταβαίνουν για ολιγοήμερες διακοπές, αφήνοντας τα χρήματα τους.

Οι δήμοι Νέας Προποντίδας, Κασσάνδρας και Σιθωνίας σφύζουν κάθε καλοκαίρι από Έλληνες και ξένους επισκέπτες, με τις απαιτήσεις χρόνο με το χρόνο να μεγαλώνουν. Ένα από τα πρώτα δείγματα των ελλείψεων που βλέπει ο επισκέπτης στο δρόμο για τη Χαλκιδική είναι οι ελλείψεις του οδικού δικτύου, με αποτέλεσμα η μεγάλη προσέλευση οχημάτων προς το νομό να δημιουργεί κυκλοφοριακό κομφούζιο, είτε κατά τόσο προς όσο και από Χαλκιδική.

Διαβάστε περισσότερα στο  karfitsa.gr

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

   

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa