Κοινωνία

Σε εξέλιξη η συνεδρίαση του ΠΦΣ- Κλειστά μέχρι την Τετάρτη τα φαρμακεία του Πειραιά

Φαρμακεία ουρές

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, κατά την οποία θα αποφασιστεί η συνέχιση ή μη της απεργίας σε όλη την Ελλάδα. Ωστόσο παραμένει ασαφές το εάν ο ΠΦΣ θα ακολουθήσει τους φαρμακευτικούς συλλόγους Αττικής και Θεσσαλονίκης, οι οποίοι αποφάσισαν την αναστολή της απεργίας.

Από την πλευρά του ο φαρμακευτικός σύλλογος του Πειραιά, που αποφάσισε να προχωρήσει σε νέα 48ωρη απεργία έως και την Τετάρτη. Ο πρόεδρος των φαρμακοποιών της Αττικής, κ. Κώστας Λουράντος δήλωσε πως ο ΦΣΑ δεν έχει πλέον ευθύνη για τα εφημερεύοντα φαρμακεία: «Εμείς πλέον δεν θα βγάζουμε τις εφημερίες, αφού θέλουν ελεύθερη αγορά, ας την φτιάξουν», προαναγγέλλοντας αντίποινα.

Ο πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, Κυριάκος Θεοδοσιάδης, γνωστοποίησε την αποχώρησή του από τη Νέα Δημοκρατία, με επιστολή του προς τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, όπου αναφέρει ότι «η πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις αρχές του», καθώς με την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, τονίζοντας πως «ολοκλήρωσε την καταστροφή των φαρμακοποιών».

 

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa