Κοινωνία

Σε εξέλιξη η συνεδρίαση του ΠΦΣ- Κλειστά μέχρι την Τετάρτη τα φαρμακεία του Πειραιά

Φαρμακεία ουρές

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, κατά την οποία θα αποφασιστεί η συνέχιση ή μη της απεργίας σε όλη την Ελλάδα. Ωστόσο παραμένει ασαφές το εάν ο ΠΦΣ θα ακολουθήσει τους φαρμακευτικούς συλλόγους Αττικής και Θεσσαλονίκης, οι οποίοι αποφάσισαν την αναστολή της απεργίας.

Από την πλευρά του ο φαρμακευτικός σύλλογος του Πειραιά, που αποφάσισε να προχωρήσει σε νέα 48ωρη απεργία έως και την Τετάρτη. Ο πρόεδρος των φαρμακοποιών της Αττικής, κ. Κώστας Λουράντος δήλωσε πως ο ΦΣΑ δεν έχει πλέον ευθύνη για τα εφημερεύοντα φαρμακεία: «Εμείς πλέον δεν θα βγάζουμε τις εφημερίες, αφού θέλουν ελεύθερη αγορά, ας την φτιάξουν», προαναγγέλλοντας αντίποινα.

Ο πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, Κυριάκος Θεοδοσιάδης, γνωστοποίησε την αποχώρησή του από τη Νέα Δημοκρατία, με επιστολή του προς τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, όπου αναφέρει ότι «η πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις αρχές του», καθώς με την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, τονίζοντας πως «ολοκλήρωσε την καταστροφή των φαρμακοποιών».

 

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa