Κοινωνία

Σε ετοιμότητα η αστυνομία της Πάτρας…

αστυνομία-Πάτρα

Μετά την είδηση της επίθεσης στα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού, στην Πάτρα σήμανε συναγερμός, καθώς οι αστυνομικές αρχές περίμεναν πως θα σημειωθούν παρόμοιες επιθέσεις τη νύχτα.

Από την Παρασκευή το πρωί, μόλις έγινε γνωστό ότι στην Αθήνα έγιναν επιθέσεις σε σπίτια δημοσιογράφων, σήμανε συναγερμός.

Οι αποφάσεις ήσαν συγκεκριμένες: Γενικευμένη προσοχή και παρακολούθηση ατόμων που μπορεί να κινούνται ύποπτα στην πόλη, έλεγαν σε ελεύθερη μετάφραση οι οδηγίες που απευθύνονταν κυρίως στις νυχτερινές περιπολίες.

Παρά ταύτα, οι δράστες των εμπρηστικών επιθέσεων τη νύχτα της Κυριακής προς τη Δευτέρα (Marfin, Πειραιώς στην Έλληνος Στρατιώτου και Υποθηκοφυλάκιο), έδρασαν με αστραπιαία ταχύτητα, γεγονός που προβληματίζει έντονα τις Αστυνομικές Αρχές, οι επιτελείς των οποίων πέραν των ερευνών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, αλλάζουν τακτική.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr οι περιπολίες πυκνώνουν κατά τη διάρκεια της νύχτας και οι πιθανοί στόχοι θα φυλάσσονται με τρόπο αποτελεσματικό, όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές.

Σχετικά άρθρα

Ποιοι είναι οι “Κύκλοι των Παραβατικών”

Ολομέτωπη επίθεση της ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ για τις καταλήψεις

Εμπρηστικές επιθέσεις στα γραφεία της ΝΔ

Η μπηχτή ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ για τις επιθέσεις

Επίθεση με καλάσνικοφ στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER
Focus-On
reportaznet


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa
Karfitsa