Παρασκηνιακά

Σφοδρές αντιδράσεις προκαλούν οι δηλώσεις δημοτικής συμβούλου του ΣΥΡΙΖΑ

Άκρως διχαστική και συνάμα προκλητική και υβριστική εμφανίστηκε η Δημοτική Σύμβουλος του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Σταθάκη στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά.

Σύμφωνα με το piraeuspress.gr, με μια ανεκδιήγητη δήλωση από μικροφώνου, ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτήρισε όλους τους ψηφοφόρους και υποστηρικτές της Κυβέρνησης Σαμαρά φονιάδες!

Λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά ότι όλοι αυτοί έχουν βάψει τα χέρια τους με αίμα καθώς, σύμφωνα με το παραληρηματικό συλλογισμό της, οι αυτοκτονίες λόγω μνημονίου, χρεώνονται και σε όλους του υποστηρικτές της Κυβέρνησης Σαμαρά.

Στην Κουμουνδούρου πάντως σύμφωνα με πληροφορίες δηλώνουν άγνοια.

Το θέμα πάντως έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις και ίσως η Κουμουνδούρου θα πρέπει να ενημερωθεί σύντομα και να πάρει θέση για τις εμπρηστικές και διχαστικές απόψεις της κ. Σταθάκη η οποία αποκάλεσε εμμέσως 2.000.000 Έλληνες φονιάδες!

Μήπως απαιτείται και η παρέμβαση της ελληνικής Δικαιοσύνης για τέτοιες δηλώσεις που προκαλούν το δημόσιο αίσθημα;

Η απάντηση στην κ. Σταθάκη από τον Τ. Κάρλε

Άμεση ήταν η αντίδραση του Αναπληρωτή Δημάρχου Τάσου Κάρλε στα όσα προκλητικά ανέφερε από μικροφώνου η Δημοτική Σύμβουλος του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Σταθάκη σστη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά.

Με μια σύντομη τοποθέτηση, ο κ. Κάρλες έβαλε στη θέση της τη Δημοτική Σύμβουλο του ΣΥΡΙΖΑ, παρομοιάζοντας τη ρητορική της με αυτή της Χρυσής Αυγής!

Χαρακτηριστικά ανέφερε ο Αναπληρωτής Δημάρχου Πειραιά:

«Είναι απαράδεκτο να κατηγορούμαστε δημόσια, κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου, ότι επειδή υποστηρίζουμε την Κυβέρνηση Σαμαρά, έχουμε βάψει-Κυβέρνηση και εμείς-τα χέρια μας με αίμα!

Σε τι διαφέρει η φρασεολογία αυτή της εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά από αυτή της Χρυσής Αυγής;»

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa