Οικονομία

Σκουρλέτης: Καμία αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΗ – 2,2 δισ. ευρώ οι ανείσπρακτες οφειλές

Πάνος Σκουρλέτης

Το ενδεχόμενο για αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ απέκλεισε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης, αποκαλύπτοντας ότι οι ανείσπρακτες οφειλές ανέρχονται στα 2,2 δισ. ευρώ.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega ο υπουργός αναφέρθηκε εκτεταμένα στη νέα ρύθμιση της ΔΕΗ και επισήμανε ότι οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα διακανονισμού σε δόσεις χωρίς προκαταβολή.

Παράλληλα, ο κ. Σκουρλέτης υπογράμμισε ότι δεν τίθεται ζήτημα αύξησης των τιμολογίων της ΔΕΗ και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για μειώσεις, αν μέσα στο χρόνο «πέσουν» οι συνολικές οφειλές.

O υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας απέρριψε επίσης τα σενάρια πρόωρων εκλογών και επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οσοι πετάνε φωτοβολίδες, όπως αυτή που είπε ο πρόεδρος της ΝΔ περί εκλογών, τη στιγμή που δεν υπάρχει θέμα δημοκρατικής νομιμοποίησης αντικειμενικά το μόνο που κάνουν είναι να υπονομεύουν αυτή την κρίσιμη στιγμή κάτι που πάει να κλείσει. Διότι ο κ. Μητσοτάκης είναι δεδομένο ότι τρέμει το φυλλοκάρδι του το να οδηγηθούμε σε εκλογές διότι και θα ηττηθεί η ΝΔ και επειδή είναι νέος αρχηγός θα αμφισβητηθεί γιατί το κόμμα είναι τριχασμένο αυτή τη στιγμή. Το λέει απλά και μόνο για λόγους εντυπωσιασμού, κακό δείγμα γραφής από την πλευρά του»…

Διαβάστε περισσότερα στο toxrima.gr

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa