Πολιτική

Σοφία Βούλτεψη: «Ανέκρουσαν πρύμναν και αποφάσισαν την αποχή»

Βούλτεψη

«Από την πρώτη στιγμή είχαμε διαπιστώσει πως οι προτάσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης σχετικά με το δημοψήφισμα για τη « μικρή ΔΕΗ» δεν είναι όμοιες, έχουν διαφορετική λογική, διαφορετικό αίτημα και δεν μπορούν να συναθροιστούν» αναφέρει μεταξύ άλλων  σε δήλωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος   Σοφία Βούλτεψη, με αφορμή την αλλαγή στάσης των κομμάτων της αντιπολίτευσης για την αυριανή συζήτηση σχετικά με το δημοψήφισμα για τη «μικρή ΔΕΗ».

«Το μόνο κοινό που τις συνέδεε ήταν η προσπάθεια συντήρησης ενός κλίματος διαρκούς πόλωσης της πολιτικής μας ζωής και του μεταξύ τους ανταγωνισμού, για λόγους εντυπώσεων και ψηφοθηρίας.

Όταν το αρμόδιο κατά τον Κανονισμό της Βουλής Σώμα της Διάσκεψης των Προέδρων αποφάσισε να παραπέμψει το θέμα στο Τμήμα Διακοπής της Βουλής, οι μάσκες έπεσαν» σημειώνει η Σοφία Βούλτεψη και συνεχίζει υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά: «Γιατί συνειδητοποίησαν ότι κατά τη συζήτηση στη Βουλή θα διαπιστωνόταν πως οι προτάσεις που είχαν καταθέσει δεν μπορούσαν να συναθροιστούν μεταξύ τους, ώστε να συγκεντρωθεί ο αριθμός των 120 απαιτούμενων  υπογραφών.

Δεν μπορούσε να συναθροιστεί η πρόταση που κατέθεσε τ ο ΚΚΕ, γιατί, όπως το ίδιο είχε δηλώσει, το περιεχόμενό της ήταν εντελώς διαφορετικό σε σχέση με τις προτάσεις των άλλων κομμάτων και ως εκ τούτου θα έπρεπε να συμπορευτούν με την  Χρυσή Αυγή.

Γι’ αυτό, μπροστά στον κίνδυνο του δημόσιου διασυρμού τους, ανέκρουσαν πρύμναν και αποφάσισαν την αποχή από τη συζήτηση στη Βουλή.

Η υποκρισία και ο καιροσκοπισμός σε όλο τους το μεγαλείο!»

 

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa