Κοινωνία

Σοκ με χασισοφυτεία στον Έβρο – Καλλιεργούσαν 3.000 δενδρύλλια κάνναβης! (ΦΩΤΟ)

Φυτεία με 3.000 δενδρύλλια κάνναβης σε αγροτική περιοχή του Έβρου εντόπισαν λιμενικοί της Αλεξανδρούπολης, όταν τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας μετά από αξιοποίηση πληροφοριών. Οι λιμενικοί, κατάφεραν να συγκεντρώσουν πληροφορίες σχετικά με την ύπαρξη της εν λόγω φυτείας και μετά από πολυήμερη παρακολούθηση προχώρησαν σε ευρείας κλίμακας επιχείρηση, στην οποία συμμετείχε προσωπικό, ειδικές μονάδες και μέσα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκαν σε αγροτική περιοχή κοντά στη Νέα Βύσσα, της Ορεστιάδας του Νομού Έβρου, 3.015 δενδρύλλια κάνναβης, σε διάφορα στάδια ανάπτυξης, ύψους από 1,5m έως 4,5m, τα οποία αφού ξεριζώθηκαν κατασχέθηκαν.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, η επιχείρηση εντάσσεται στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών ελέγχων, που πραγματοποιεί το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας. Προανάκριση γίνεται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης, ενώ αναζητούνται οι δράστες.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa