Κοινωνία

Σοκάρουν οι φρικτές λεπτομέρειες για τα βασανιστήρια του Γιακουμάκη – «Τον είχα δει με σκισμένα χείλη»!

Βαγγέλης Γιακουμάκης

Τα όσα είπε στην κατάθεσή του ένας από τους βασικούς μάρτυρες στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη έρχονται στο φως και αποκαλύπτουν φρικτές λεπτομέρειες για τον θάνατο του 20χρονου… Σοκάρουν οι λεπτομέρειες…

Ο Νίκος Δάβρης, λέει μάλιστα ότι και ο ίδιος υπήρξε θύμα των ατόμων που υπέβαλλαν σε φρικτά βασανιστήρια τον Βαγγέλη Γιακουμάκη.

“Τον Βαγγέλη τον χτυπούσαν με κάθε ευκαιρία, εγώ ο ίδιος τον είχα δει με σκισμένο χείλος” λέει ο 30χρονος και προσθέτει πως άλλες φορές του άρπαζαν το φαγητό από τα χέρια, άλλες φορές τον κλείδωναν στην ντουλάπα. Τον βασάνιζε η «παρέα» των Κρητικών άγρια…

Όπως λέει ο Νίκος Δάβρης που επέστρεψε στην Ελλάδα σύμφωνα με την espresso από τη Βραζιλία όπου είχε πάει για να βρει δουλειά για να καταθέσει, ίσως φαινόταν ότι πλέον έρχεται το τέλος, “ο Βαγγέλης είχε σκοτεινιάσει, είχα ενημερώσει και τον διευθυντή και την υπεύθυνη της εστίας” λέει.

Μάλιστα ήταν η μεσολάβηση του 30χρονου που προκάλεσε και την παρέμβαση της υπεύθυνης της εστίας η οποία του άλλαξε δωμάτιο καθώς ένας από τους βασανιστές του ήταν συγκάτοικός του.

“Αυτό που έκανες για μένα ούτε αδελφός σε αδελφό δεν κάνει” είχε πεί ο Βαγγέλης Γιακουμάκης στον 30χρονο.

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER