Πολιτική

Παρέμβαση Σαμαρά για τις δηλώσεις Τόλιου

Αντώνης-Σαμαράς-Μαξίμου

Διακοπή της πληρωμής των τόκων και των χρεολυσίων των δανείων από το ΣΥΡΙΖΑ εάν βγει κυβέρνηση, αποκάλυψαν ο κ.  Τόλιος ο κ. Μηλιός, όπως δήλωσε ο  υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης.

«Αυτό θα σήμαινε την αυτόματη κήρυξη της χώρας μας σε χρεωκοπία και την έξοδό της από το ευρώ» υποστήριξε ο κ. Σταμάτης για να συμπληρώσει «Και το ξέρουν πολύ καλά! Εκεί θέλουν να πάνε την Ελλάδα. Αυτό είναι το πραγματικό τους σχέδιο. Και το ομολογούν οι ίδιοι».

Η δήλωση πυροδότησε παρέμβαση του Πρωθυπουργού.

«Δημοσιογράφος: Ακούσατε δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ότι δε θα πληρώσουν τόκους και χρεολύσια;

Α. Σαμαράς: Βέβαια και την άκουσα. Την άκουσα χθες βράδυ και μέχρι χθες βράδυ την έκρυβε πολύ καλά ο κ. Τσίπρας. Την απόφαση του συνεδρίου τους, παρακαλώ, που είναι δεσμευτική για όλους τους. Δηλαδή, την απόφαση να μην πληρώσουν τόκους και χρεολύσια. Δηλαδή, να πάνε τη Χώρα σε στάση πληρωμών και χρεοκοπία.

Είναι το πιο επίσημο πρόγραμμα φτώχειας που ακούει προεκλογικά ποτέ ο Ελληνικός λαός.

Ας δει ο καθένας αυτή την πραγματικότητα. Είναι απίστευτο!».

Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση του, απάντησε σε υψηλούς τόνους:

«Με μπαγιάτικη κινδυνολογία, η κυβέρνηση δεν μπορεί να καλύψει την καταστροφική της πολιτική. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα διαπραγματευτεί για τα συμφέροντα της χώρας με στόχο την επανεκκίνηση της οικονομίας και τη στήριξη της κοινωνίας. Θα κάνει δηλαδή αυτά που οι μνημονιακοί εγκληματίες δεν μπορούν και δεν θέλουν να κάνουν» καταλήγει η ανακοίνωση.

Δείτε την δήλωση του Πρωθυπουργού

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa