Πολιτική

Στη ΓΑΔΑ ο Αποστολόπουλος

ΓΑΔΑ

Στην ΓΑΔΑ πήγε για να καταθέσει ο Γιώργος Αποστολόπουλος, ο οποίος σύμφωνα με τις καταγγελίες του βουλευτή των ΑΝΕΛ Παύλο Χαϊκάλη αποπειράθηκε να τον δωροδοκήσει, με σκοπό να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο εισαγγελέας κ. Παναγιωτόπουλος, που διερευνά την υπόθεση των καταγγελιών περί χρηματισμού βουλευτών, κάλεσε σήμερα τον κ. Αποστολόπουλο με την ιδιότητα του υπόπτου για διάπραξη κακουργηματικής πράξης.

Παράλληλα, το επόμενο διάστημα, οι πολιτικοί αρχηγοί θα έχουν στα χέρια τους το οπτικοακουστικό υλικό, που σχετίζεται με τις καταγγελίες του Παύλου Χαϊκάλη.

Σημειώνεται, ότι η Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας παρέλαβε το υλικό, παρουσία του προέδρου της Χρήστου Μαρκογιαννάκη, και των βουλευτών Κυριάκου Βιρβιδάκη (ΝΔ), Παναγιώτη Ρήγα ( ΠΑΣΟΚ), Ευάγγελου Αποστόλου (ΣΥΡΙΖΑ), Δημήτρη Αναγνωστάκη (ΔΗΜΑΡ), Πάρι Μουτσινά (Ανεξάρτητοι Δημοκρατικοί βουλευτές), Μαρία Κόλλια (ΑΝΕΛ) και Χρήστου Κουκούτση (ΧΑ)

Τέλος, η Επιτροπή, θα πραγματοποιήσει αύριο νέα συνεδρίαση, προκειμένου να συζητήσει τα θέματα που προέκυψαν από τις καταγγελίες Χαϊκάλη.

 

 

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa