Πολιτική

Στην Αθήνα σήμερα ο Σβόμποντα – Συνάντηση με τον Βενιζέλο για την ελληνική Προεδρία στο Συμβούλιο της Ε.Ε.

Σβόμποντα και ΠΑΣΟΚ

Ο πρόεδρος των ευρωσοσιαλιστών, Χάνες Σβόμποντα έρχεται στην Αθήνα – Συνάντηση με τον Βενιζέλο για τις προτεραιότητες της Ελληνικής Προεδρίας

Στην Αθήνα θα βρίσκεται σήμερα ο πρόεδρος των ευρωσοσιαλιστών Χάνες Σβόμποντα.

Ο πρόεδρος των ευρωσοσιαλιστών θα συνοδεύεται από την επικεφαλής της ομάδας του ΠΑΣΟΚ στην Ευρωβουλή, Συλβάνα Ράπτη, και αρκετούς ξένους ευρωβουλευτές αρμόδιους για θέματα οικονομίας και κοινωνικών υποθέσεων. Ο κ. Σβόμποντα θα συναντηθεί με κυβερνητικούς αξιωματούχους.

Με το Προεδρείο της Ομάδας της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα έχει συνάντηση τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου και ώρα 11.00, στο Υπουργείο Εξωτερικών, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος θα ενημερώσει τον πρόεδρο Χάνες Σβόμποντα, καθώς και τους αντιπροέδρους της Ομάδας, για τις προτεραιότητες της ελληνικής Προεδρίας στο Συμβούλιο της Ε.Ε., κατά το πρώτο εξάμηνο του 2014, καθώς και για την πορεία των θεσμικών εξελίξεων στην Ε.Ε., κατά τη διάρκεια της Ελληνικής Προεδρίας.

Πηγή φωτογραφίας: Fosphotos.com

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa