Πολιτική

Στην Κίνα ο Μηταράκης για να… φέρει επενδύσεις

Νότης Μηταράκης

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νότης Μηταράκης, αναχώρησε σήμερα για την Κίνα όπου θα πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων με στελέχη της Κινεζικής κυβέρνησης, εκπροσώπους Κινεζικών επιχειρήσεων και στελέχη Ελληνικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Κίνα.

Θα έχει επίσης συναντήσεις με εκπροσώπους εταιρειών ακινήτων για την προώθηση του προγράμματος χορήγησης Αδειών Διαμονής σε αγοραστές ακινήτων στην Ελλάδα.

Κατά την διάρκεια της παραμονής του στο Πεκίνο ο Υφυπουργός Ανάπτυξης θα συναντηθεί με: τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. WANG Chao, τον Υφυπουργό Εμπορίου κ. ZHONG Shan, τον Αντιπρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Ανάπτυξης και Μεταρρύθμισης (NDRC) κ. ZHANG Xiaogiang, τον Γ.Γ. του Ελληνικού Κέντρου Επιχειρηματικότητας κ. Michael XI και θα μιλήσει για τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας και τις επενδυτικές ευκαιρίες στην χώρα μας στο Επιχειρηματικό Forum που διοργανώνει η Ελληνική πρεσβεία.

Την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, ο κ. Μηταράκης θα μεταβεί στην επαρχία Guangdong όπου θα συναντηθεί με τον κυβερνήτη της Επαρχίας κ. ZHU Xiaodan. Θα επισκεφθεί επίσης τον Σύνδεσμο Εξωτερικών Επενδύσεων (Guangdong Association of Investment Abroad) και θα συναντηθεί με Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Θ.Δ.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa