Κόσμος

Απίστευτο: Η Peugeot διαμαρτύρεται γιατί ο Ολάντ χρησιμοποιεί… ιταλικό σκούτερ!

Ολαντ

Επιχειρηματίες σπεύδουν να επωφεληθούν οικονομικά από την υπόθεση της κρυφής ερωτικής σχέσης του Γάλλου Προέδρου,  Φρανσουά Ολάντ, με την ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ.

Το ροζ σκάνδαλο έγινε και διαφήμιση!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατία», υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων, ραδιόφωνα και ιστοσελίδες γνωριμιών προσάρμοσαν τις διαφημίσεις τους στο πιο δημοφιλές τρίο της σύγχρονης ευρωπαϊκής ιστορίας: Φρανσουά Ολάντ, Βαλερί και Ζουλί. Ο ιστότοπος Gleeden, εξειδικευμένος σε παράνομα ραντεβού για παντρεμένους, αντικατέστησε το σήμα του, το οποίο ήταν ένα δαγκωμένο μήλο, με το γλυκό «Flanby»-όπως είναι και το προσωνύμιο του Ολάντ που χρησιμοποιούν κατά κόρον οι πολιτικοί αντίπαλοί του.

Στο ίδιο δημοσίευμα, αναφέρεται ότι μια εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων σημείωσε στη διαφημιστική αφίσα της: «Κύριε πρόεδρε, την επόμενη φορά αποφύγετε το σκούτερ. Πάρτε αυτοκίνητο με τζάμια φιμέ». Το «σκούτερ της Έριδος», εκτός από διαφήμιση, προκάλεσε και αντιδράσεις, καθώς δεν ήταν γαλλικό αλλά ιταλικό. Ο αντιπρόσωπος  των αυτοκινήτων της Peugeot κατηγόρησε -μέσα από μια επιστολή διαμαρτυρίας στον υπουργό Βιομηχανίας- τον Γάλλο πρόεδρο ότι δεν υποστηρίζει τα γαλλικά προϊόντα, υπενθυμίζοντας ότι και η γαλλική Peugeot έχει παρόμοια μοντέλα όπως το ιταλικό Piaggio του προέδρου.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

  

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa