Πολιτική

Συμπληρωματικό φάκελο για τη Χρυσή Αυγή απέστειλε στον Άρειο Πάγο ο Νίκος Δένδιας

Νίκος Δένδιας

Συμπληρωματικό φάκελο που περιλαμβάνει και την υπόθεση της επίθεσης κατά μελών του ΚΚΕ στο Πέραμα καθώς και κατάλογο που έχει συντάξει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος με περιστατικά βίας στα οποία φέρονται ως εμπλεκόμενα μέλη της Χρυσής Αυγής απέστειλε στον Αρειο Πάγο, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας.

Την ίδια στιγμή ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Χαρ. Βουρλιώτης, δέχεται από το πρωί στο γραφείο του μάρτυρες για τις 33 υποθέσεις της Χρυσής Αυγής, μεταξύ αυτών και δημοσιογράφους, που έχουν ασχοληθεί με τη δράση της οργάνωσης.

Πληροφορίες τονίζουν ότι η δικαστική έρευνα, που διεξάγεται σε ανώτατο επίπεδο, θα ολοκληρωθεί ταχύτατα, ενώ το απόγευμα έχουν κληθεί στο Άρειο Πάγο για να καταθέσουν όλοι οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι των κομμάτων πλην της Χρυσής Αυγής.

Σε ό,τι αφορά την δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, εισαγγελικές πηγές πιστεύουν ότι η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου που έγινε για τουλάχιστον 7 πρόσωπα και κάποιες ακόμη ενέργειες, οι οποίες κρατούνται απόλυτα μυστικές, θα οδηγήσουν σε αποτελέσματα και μάλιστα πολύ σύντομα.

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER